zondag 26 april 2020

Water Music & Music for the Royal Fireworks

afgelast
13:30
zaal open
14:15
inleiding
15:00
aanvang
Rang 1
€ 39,50
€ 32,-
Rang 2
€ 37,-
€ 30,-
Rang 3
€ 30,-
€ 24,40

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten.

uitvoerenden

B'rock o.l.v. Dmitry Sinkovsky viool

programma

Händel Water Music; Music for the Royal Fireworks

locatie
zondag 26 april 2020

Water Music & Music for the Royal Fireworks

afgelast

Dit concert is afgelast naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus en het landelijk verbod op evenementen tot 1 juni 2020 van de Nederlandse overheid. Zo hopen ook wij de verdere verspreiding van het virus (COVID-19) tegen te gaan. Je vindt actuele algemene informatie hier. Over de restitutiemogelijkheid volgt later meer informatie. We zijn momenteel druk bezig de verschillende opties uit te werken. Er wordt een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers, maar vanwege de omvang van ons programma kan dit enige tijd duren. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen je daarom om onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen.

 

Hoe kun je de verjaardag van onze koning beter muzikaal omlijsten dan met klaterende en spetterende uitvoeringen van Händels Water Music en Music for the Royal Fireworks? George de Eerste en George de Tweede, voor wie Händel zich het vuur uit de sloffen liep, kent niemand meer, maar Händels muziek kreeg eeuwigheidswaarde. Muziek die vraagt om bluf en bravoure. Dat is B’rock onder aanvoering van de even briljante als charismatische en excentrieke violist en dirigent Dmitry Sinkovsky wel toevertrouwd.

Voorafgaand aan het concert is er om 14.15 uur een inleiding door Bart de Graaf.

Op de hoogte blijven van al het aanbod klassieke muziek in TivoliVredenburg? Schrijf je in voor de nieuwsbrief klassiek!

Zie ook