Aanvang
Programma

14.30 uur
15.30 uur – UITVERKOCHT
16.15  uur
18.30 uur
19.00 uur
19.30 uur – UITVERKOCHT
20.15 uur – UITVERKOCHT
20.45 uur – UITVERKOCHT

Locatie
TivoliVredenburg

Walk The Line: World

Ontdek de wereld in één tour

Geweest

Tijdens Walk The Line nemen we je mee op een unieke tour door ons gebouw. Onderweg maak je vier tussenstops in de Ronda, Pandora, Hertz en Cloud Nine. Deze tour geeft je de unieke kans om in één bezoek diverse zalen te ervaren en zo te ontdekken waar TivoliVredenburg voor gemaakt is. Walk The Line en verbreed je horizon.

Ontdek de wereld in één tour! Op zaterdag 18 juli presenteren we een speciale World-editie van Walk The Line met Boka de Banjul, Amsterdams Andalusisch Orkest & Salah Edinne Mesbah, Conjunto Papa Upa en Arp Frique & Family .

Boka de Banjul

Uit nachtelijke jamsessies met talloze musici ontstond onder leiding van de Gambiaanse griot Ebou Gaye Mada onstaat de band Boka de Banjul. Het collectief van bandleden met diverse muzikale achtergronden en van verschillende culturele afkomst werd een krachtcentrale van positieve energie. De muziek is gevormd tot een strakke Mbalax gemixt met stijlen zoals Afrobeat, reggae, rock en jazz.

Amsterdams Andalusisch Orkest & Salah Edinne Mesbah

Het Amsterdam Andalusisch Orkest (AAO) bestaat uit een groep van Amsterdamse creatieven met een voorliefde voor Andalusische muziek. Samen met Salah Edinne Mesbah hebben zij het album Mystic Mirrors opgenomen. Ze presenteren spirituele Andalusische muziek, vervlochten met poëzie die reflectie, innerlijke extase en transcendentie opwekt

Conjunto Papa Upa

Conjunto Papa Upa is een opzwepende psychedelische band uit Amsterdam, met invloeden en ritmes uit de salsa, afro-latin en Caribische muziek. Conjunto Papa Upa reflecteert de muzikale erfenis van bandleader Alex Figueira: de geluiden uit het Caracas van zijn jeugd, schallend uit autoradio’s, van straatfeesten, uit supermarkten en bussen, en vanaf het platje van de buren. Muziek was overal.

Arp Frique & Family

Welcome to the colorful world of Arp Frique! Arp Frique is het exotische en funky project van Niels Nieuborg, Hij laat zich inspireren door de Caribische en Afrikaanse muziekscenes. Verwacht een stomende en eclectische show.

Wat kun je verwachten?
Een tour duurt twee uur en er starten zowel ’s middags als ’s avonds tours. Er kunnen veertig mensen mee per tour en de voertaal is Nederlands. De garderobe is gesloten, jassen mogen mee naar binnen. Voor grote tassen zijn lockers aanwezig, maar we raden je aan niet te veel mee te nemen. Onderweg maak je een tussenstop in vier verschillende zalen voor een verrassingsconcert. In alle zalen zijn alleen zitplaatsen. Natuurlijk is er ook tijd voor een drankje onderweg. Halverwege de tour is er een pauze op Park 6, waar je geniet van het uitzicht, een expositie kunt bezoeken en waar je de gids alles kunt vragen wat je altijd al had willen weten.

Jouw bezoek aan TivoliVredenburg
We ontvangen je graag! Maar: alles is anders in coronatijd, zo ook je bezoek aan ons. Je kunt nu alleen bij ons langskomen als je geen corona gerelateerde klachten hebt, en alleen met een geldig ticket. Bereid je goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.

Ticketkopers hebben een mail ontvangen met de belangrijkste informatie. Niet gehad? Lees hieronder de mails met extra informatie van de verschillende starttijden. Je vindt de starttijd ook op je e-ticket.

14:30 | 15:30 | 16:15 | 18:30 | 19:00 | 19:30 | 20:15 | 20:45

Jouw bezoek aan TivoliVredenburg

We ontvangen je graag! Maar: alles is anders is coronatijd, zo ook je bezoek. Bereid je goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.