Programma

15:15 uur
16:15 uur
18:45 uur
19:45 uur

Uitvoerenden

Hertz:
Denise Jannah & Bert van den Brink

Cloud Nine:
Fleurine & Gideon Tazelaar

Pandora:
Boi Akih - Storyteller

Locatie
Pandora, Hertz, Cloud Nine
Attend
Facebook-event
Line-up
Denise Jannah & Bert van den Brink

Denise Jannah en Bert van den Brink nemen de luisteraar mee op een ‘trip down memory lane’. De Surinaams-Nederlandse Blue Note-zangeres en de alleskunner op piano werkten in de jaren negentig samen op verschillende albums. Vanavond zet het duo die samenwerking voort. Wellicht dat ze daarbij teruggrijpen op Jannah’s Surinaamse roots. Dit alles in een sfeer met ruimte, gemoedelijkheid en veel spontane muzikale interactie.

Denise Jannah zang
Bert van den Brink piano

Fleurine & Gideon Tazelaar

Jazzzangeres Fleurine staat bekend om haar warme zang en soepele, speelse stijl. Vandaag deelt ze het podium met Gideon Tazelaar, een van de rijzende sterren ik de Nederlandse jazz. Al op jonge leeftijd sprong de saxofonist het in het oog met zijn ongekende talent. In zijn kakelverse, maar nu al glansrijke carrière werkte hij samen met internationale grootheden als Jorge Rossy en Felix Moseholm. Op het programma staan jazzklassiekers met een Braziliaanse twist.

Fleurine zang, gitaar
Gideon Tazelaar saxofoon, klarinet

Boi Akih

Boi Akih neemt een bonte verzameling instrumenten mee naar Utrecht. Met onder andere de baskalimba, de akoestische zevensnarige gitaar en de 35-snarige kora neemt dit ensemble je mee langs allerlei muzikale windstreken. Vanavond staat het album Storyteller centraal, waarop Boi Akih in kleuren en klanken een verhaal vertelt over een reis vol onverwachte ontmoetingen.

Monica Akihary zang, baskalimba, elektronics
Niels Brouwer akoestische zeven-nylonsnarige gitaar, harpgitaar
Sekou Dioubate 35-snarige kora

Walk the Line: Vocal Jazz

Ontdek drie verschillende jazzzangeressen in één tour door TivoliVredenburg

Geweest

Op zaterdag 31 juli staat Walk The Line in het teken van jazzzang! Laat je verrassen door vocale jazz in de breedste zin. In Hertz, Cloud Nine en Pandora staan drie uiteenlopende jazzzangeressen van eigen bodem: de Surinaams-Nederlandse Blue Note-zangeres Denise Jannah met pianist Bert van den Brink, jazzzangeres Fleurine met saxofonist Gideon Tazelaar, en Boi Akih - Storyteller met zangeres Monica Akihary.

Tijdens Walk The Line nemen we je mee op een unieke tour door ons gebouw. Onderweg maak je tussenstops in verschillende zalen. Deze tour geeft je de unieke kans om in één bezoek diverse zalen te ervaren en zo te ontdekken waar TivoliVredenburg voor gemaakt is. Walk The Line en verbreed je horizon.