zondag 25 juli 2021

Walk the Line: Sunday Jazz

Programma met 1,5 m afstand | Beleef drie jazzconcerten in één tour door TivoliVredenburg

geweest
uitvoerenden

Hertz:
Joris Roelofs & Bram van Sambeek

Cloud Nine:
Maria Portugal, Jasper van't Hof & Paul van Kemenade

Pandora:
Benjamin Herman, John Engels & Cas Jiskoot

programma

14:15 uur
15:15 uur
16:15 uur
18:45 uur
19:45 uur

zondag 25 juli 2021

Walk the Line: Sunday Jazz

Programma met 1,5 m afstand | Beleef drie jazzconcerten in één tour door TivoliVredenburg

geweest

Programma met 1,5 m afstand
Dit programma vindt plaats met 1,5 meter afstand en heeft daardoor een beperkte capaciteit. Er is geen coronatoegangsbewijs (vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig. Heb je daarover vragen, kijk dan even op deze pagina.

Op zondag 25 juli presenteren we de vierde Sunday Jazz-editie van Walk The Line! In Hertz, Cloud Nine en Pandora staan drie verschillende jazzformaties van eigen bodem.

Tijdens Walk The Line nemen we je mee op een unieke tour door ons gebouw. Onderweg maak je tussenstops in verschillende zalen. Deze tour geeft je de unieke kans om in één bezoek diverse zalen te ervaren en zo te ontdekken waar TivoliVredenburg voor gemaakt is. Walk The Line en verbreed je horizon.

Line-up:

 • Joris Roelofs & Bram van Sambeek

  Joris Roelofs en Bram van Sambeek brengen een ode aan Nietzsche – ‘verreweg de meest muzikale filosoof’, aldus Roelofs. Op zijn album Rope Dance verwerkte de basklarinettist inzichten die hij opdeed tijdens zijn PhD-onderzoek naar Nietzsche, improvisatie en vrijheid. Samen met Van Sambeek, zonder twijfel een van de meest vernieuwende en belangrijke fagottisten van het moment, brengt hij een muzikale knipoog aan een van de grootste denkers ooit.

  Joris Roelofs klarinet
  Bram van Sambeek fagot

 • Maria Portugal, Jasper van't Hof & Paul van Kemenade

  Een jazztrio, maar dan anders. De Braziliaanse drummer Maria Portugal en saxofonist Paul van Kemenade leerden elkaar kennen op het Roccella Jonica Jazzfestival, waar ze samen een volledig geïmproviseerde set ten gehore brachten. Dat was zo overweldigend dat Van Kemenade haar uitnodigde om op zijn plaat met te komen spelen. De combinatie van drums, saxofoon en toetsen geeft dit trio een geheel eigen geluid.

  Maria Portugal drums
  Jasper van ’t Hof piano
  Paul van Kemenade sax

 • Benjamin Herman, John Engels & Cas Jiskoot

  Herman, Engels en Jiskoot gaan terug naar de essentie van de jazz en blues. Op het laatste album pakt de 86-jarige drummer John Engels terug op de liedjes die hij tijdens zijn leven groot heeft zien worden. En de vraag die hij zijn publiek stelt in het titelnummer van de plaat (When Will the Blues Leave) kan maar op een manier beantwoord worden: niet zo lang Engels achter zijn trommels zit.

  Benjamin Herman saxofoon
  John Engels drums
  Cas Jiskoot bas