zondag 19 juli 2020

Walk The Line: Sunday Jazz

Ontdek jazz in één tour door TivoliVredenburg

geweest

Walk The Line

programma

14:15 uur – UITVERKOCHT
15.15 uur – UITVERKOCHT
16:15 uur – UITVERKOCHT
18.45 uur – UITVERKOCHT
19.45 uur – UITVERKOCHT
20.45 uur – UITVERKOCHT

zondag 19 juli 2020

Walk The Line: Sunday Jazz

Ontdek jazz in één tour door TivoliVredenburg

geweest

Alles is anders in coronatijd, zo ook je bezoek aan ons. De servicemail die naar bezoekers gestuurd is lees je hier.

Tijdens Walk The Line nemen we je mee op een unieke tour door ons gebouw. Onderweg maak je drie tussenstops in de Ronda, Pandora en Hertz. Deze tour geeft je de unieke kans om in één bezoek diverse zalen te ervaren en zo te ontdekken waar TivoliVredenburg voor gemaakt is. Walk The Line en verbreed je horizon.

Op zondag 19 juli presenteren we een speciale Sunday Jazz-editie van Walk The Line met Jazz Orchestra of the Concertgebouw - Crossroads feat. Joris Roelofs, Martijn van Iterson & Kika Sprangers, Yuri Honings Acoustic Quartet en Sun Mi-Hong Quintet. Ze spelen drie verschillende sets van elk ongeveer een half uur. Er zijn zes tours per dag.

Jazz Orchestra of the Concertgebouw - Crossroads feat. Joris Roelofs, Martijn van Iterson & Kika Sprangers
Edison-winnend project Crossroads zet de musici van de gerenommeerde bigband centraal. Met o.a. muziek van Joris Roelofs, Martijn van Iterson en met Kika Sprangers als special guest.

Yuri Honing Acoustic Quartet
Voor zijn album Goldbrun sleepte Yuri Honing de Edison Jazz Award 2018 in de wacht. ‘Met een duidelijke focus op de West-Europese klassieke muziektraditie creëert Honing een heel eigen opvatting over wat jazz kan zijn’, aldus de Edisonjury. Met zijn nieuwe album Bluebeard geeft Yuri Honing met Wolfert Brederode (piano), Gulli Gudmundsson (bas) en Joost Lijbaart (drums) een kijkje in het hoofd van Blauwbaard. De topmusici leiden je door zijn catacomben, als in een oneindig doolhof waarin je geblinddoekt ronddwaalt en je wordt ondergedompeld in fonteinen van muziek en geheime melodieën in verborgen kamers.

Sun Mi-Hong Quintet
Afgelopen jaar was Sun-Mi Hong al op Transition te zien samen met Sanne Rambags als onderdeel van de Young VIP’s tour, de tournee geselecteerd door de programmeurs van de Nederlandse jazzzalen, met focus op jong talent. Naast een hoop extra meters gemaakt te hebben op het podium verschijnt binnenkort haar tweede album A Self-Strewn Portrait. Dit album heeft als centrale thema de worstelingen die drumster Sun-Mi Hong had rondom haar verhuizing naar Europa, maar laat ook de mooie kanten zien van haar besluit wat ze “the most rewarding decision” noemt.

Een tour duurt twee uur en er starten zowel ’s middags als ’s avonds tours. Er kunnen veertig mensen mee per tour. De garderobe is gesloten, jassen mogen mee naar binnen. Voor grote tassen zijn lockers aanwezig, maar we raden je aan niet te veel mee te nemen. Onderweg maak je een tussenstop in drie verschillende zalen voor een concert. In alle zalen zijn alleen zitplaatsen. Natuurlijk is er ook tijd voor een drankje onderweg. Halverwege de tour is er een pauze op Park 6, waar je geniet van het uitzicht, een expositie kunt bezoeken en waar je de gids alles kunt vragen wat je altijd al had willen weten.

Jouw bezoek aan TivoliVredenburg
We ontvangen je graag! Maar: alles is anders in coronatijd, zo ook je bezoek aan ons. Je kunt nu alleen bij ons langskomen als je geen corona gerelateerde klachten hebt, en alleen met een geldig ticket. Bereid je goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.