Aanvang
Zaal open
Verwacht einde
Programma

15.45 uur
16.15 uur
19.45 uur

Locatie
Ronda, Pandora, Hertz, Cloud Nine
Attend
Facebook-event

Walk the Line: Sencity Festival

Zintuigprikkelende ontdekkingstocht met muziektolken, aromajockey’s, visuals en trillende dansvloer

Geweest

Samen met Sencity festival slaan we de handen ineen voor een heel speciale editie van Walk The Line. Deze zintuigprikkelende variant is een voorproefje van het festival dat op 18 september plaatsvindt.

We nemen je mee op een unieke tour door ons gebouw. Onderweg maak je vier tussenstops in Ronda, Pandora, Hertz of Cloud Nine. Daar bieden we muzikanten, dichters, bands en ensembles van eigen bodem een podium. Wie er op het podium staat blijft een verrassing, maar geen een dag is hetzelfde. Deze tour geeft je de unieke kans om in één bezoek diverse genres, kunstvormen en zalen te ervaren en zo te ontdekken waar TivoliVredenburg voor gemaakt is. Walk The Line en verbreed je horizon.

Muziek, dans en een talkshow
De Utrechtse band Figgie maakt Nederlandstalige Indie-skater-rock. In intieme setting wordt Figgie vergezeld door een muziektolk. Producer en live-act Feiertag combineert elektronische muziek met live drums. Deze spetterende show beleef je op een trillende, lichtgevende dansvloer met zintuigprikkelende verrassingen. Choreograaf Nina van der Zouwen zet beweging in om te verbinden. Samen met dove danser Riva van Baardewijk en horende danser Gaby Berger ontwikkelt ze speciaal voor Walk The Line een voorstelling over de symbiose tussen twee werelden. Niemand minder dan Oscar Kocken (Lowlands Festival, Spijkers met Koppen, Zzzzzondag) is bevestigd als host voor Handtalks. Hij interviewt zes bijzondere en inspirerende gasten tijdens de talkshow die wordt ondersteund met een tolk Nederlandse Gebarentaal.

Zintuigprikkeling en toegankelijkheid
Sencity Festival is een belevingsfestival geïnspireerd op het niet of minder kunnen horen van muziek. Met zintuigprikkelende faciliteiten wordt muziek vertaald naar geur, smaak, tekst, beeld en trillingen. Daarnaast worden gebarentolken, schrijftolken, muziektolken en signdancers ingezet. Informatie over de toegankelijkheid, bereikbaarheid, garderobe en betaalmogelijkheden van TivoliVredenburg vind je op de website onder “Veelgestelde vragen”.

Ben jij afhankelijk van een begeleider of tolk? Of verbetert dit jouw ervaring? Je kunt hiervoor een gratis ticket aanvragen via [email protected] (uiterlijk donderdag 22 juli).