zaterdag 24 juli 2021

Walk the Line: Sencity Festival

Programma met 1,5 m afstand | Zintuigprikkelende ontdekkingstocht met muziektolken, aromajockey’s, visuals en trillende dansvloer

geweest

WALK THE LINE

15:45
zaal open
22:00
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

programma

15.45 uur
16.15 uur
19.45 uur

zaterdag 24 juli 2021

Walk the Line: Sencity Festival

Programma met 1,5 m afstand | Zintuigprikkelende ontdekkingstocht met muziektolken, aromajockey’s, visuals en trillende dansvloer

geweest

Samen met Sencity festival slaan we de handen ineen voor een heel speciale editie van Walk The Line. Deze zintuigprikkelende variant is een voorproefje van het festival dat op 18 september plaatsvindt.

We nemen je mee op een unieke tour door ons gebouw. Onderweg maak je vier tussenstops in Ronda, Pandora, Hertz of Cloud Nine. Daar bieden we muzikanten, dichters, bands en ensembles van eigen bodem een podium. Wie er op het podium staat blijft een verrassing, maar geen een dag is hetzelfde. Deze tour geeft je de unieke kans om in één bezoek diverse genres, kunstvormen en zalen te ervaren en zo te ontdekken waar TivoliVredenburg voor gemaakt is. Walk The Line en verbreed je horizon.

Muziek, dans en een talkshow
De Utrechtse band Figgie maakt Nederlandstalige Indie-skater-rock. In intieme setting wordt Figgie vergezeld door een muziektolk. Producer en live-act Feiertag combineert elektronische muziek met live drums. Deze spetterende show beleef je op een trillende, lichtgevende dansvloer met zintuigprikkelende verrassingen. Choreograaf Nina van der Zouwen zet beweging in om te verbinden. Samen met dove danser Riva van Baardewijk en horende danser Gaby Berger ontwikkelt ze speciaal voor Walk The Line een voorstelling over de symbiose tussen twee werelden. Niemand minder dan Oscar Kocken (Lowlands Festival, Spijkers met Koppen, Zzzzzondag) is bevestigd als host voor Handtalks. Hij interviewt zes bijzondere en inspirerende gasten tijdens de talkshow die wordt ondersteund met een tolk Nederlandse Gebarentaal.

Zintuigprikkeling en toegankelijkheid
Sencity Festival is een belevingsfestival geïnspireerd op het niet of minder kunnen horen van muziek. Met zintuigprikkelende faciliteiten wordt muziek vertaald naar geur, smaak, tekst, beeld en trillingen. Daarnaast worden gebarentolken, schrijftolken, muziektolken en signdancers ingezet. Informatie over de toegankelijkheid, bereikbaarheid, garderobe en betaalmogelijkheden van TivoliVredenburg vind je op de website onder “Veelgestelde vragen”.

Programma met 1,5 m afstand
Dit programma vindt plaats met 1,5 meter afstand en heeft daardoor een beperkte capaciteit. Er is geen coronatoegangsbewijs (vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig. Heb je daarover vragen, kijk dan even op deze pagina.

Ben jij afhankelijk van een begeleider of tolk? Of verbetert dit jouw ervaring? Je kunt hiervoor een gratis ticket aanvragen via [email protected] (uiterlijk donderdag 22 juli). 

Zie ook

vr 6 aug 2021

Walk the Line: Underdogz Crew

Programma met 1,5 m afstand | Breakbattles, muziek/hiphop en theaterdans

za 18 sep 2021

Sencity Festival

Hét wereldwijd bekende zintuigprikkelende belevingsfestival