zondag 21 februari 2021

Walk The Line - Psychjams

Wordt verplaatst

Verplaatst

WALK THE LINE

programma

14.15 uur
15.15 uur (langere tour / combiticket)
16.15 uur
19.45 uur
20.45 uur

locatie
zondag 21 februari 2021

Walk The Line - Psychjams

Wordt verplaatst

Verplaatst

Naar aanleiding van de coronamaatregelen sluiten wij onze deuren tot en met 2 maart 2021. We zoeken voor zoveel mogelijk concerten naar een alternatieve datum. Wij werken er samen met de boekers van de bands hard aan om zo snel mogelijk duidelijkheid te verschaffen. Als deze Walk The Line wordt verplaatst naar een nieuwe datum of definitief wordt afgelast, dan worden ticketkopers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd via e-mail. Dit kan echter enige tijd duren. Je begrijpt vast dat corona een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen je daarom je mail en onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen. Algemene informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier.

Tijdens Walk The Line - Psychjams nemen we je mee op een unieke tour door ons gebouw met verschillende stoner/psych/kraut/hardrock bands. Onderweg maak je drie tussenstops in Ronda, Pandora en Cloud Nine. Deze tour geeft je de unieke kans om in één bezoek diverse zalen te ervaren en zo te ontdekken waar TivoliVredenburg voor gemaakt is. Walk The Line en verbreed je horizon.

Er zijn 5 tours, en de line-up (van steeds drie bands per tour, en bij de combitour zes bands) verschilt – de samenstellingen vind je hieronder.

Line-up ’s middags (14:15/16:15): Gomer Pyle / Supersonic Blues / The Machine
Line-up 's avonds (19:45/20:45): Rrrags / Mantra Machine / Monomyth
De laatste tour is rond 23:10 uur afgelopen (alle tijden zijn onder voorbehoud)

Met een combiticket start je om 15:15 uur de tour met drie bands, daarna is een pauze van ongeveer 75 minuten, waarin het ook mogelijk is (als de maatregelen het toelaten) om te eten in café Het Gegeven Paard of bar&brasserie Danel. En om 18:45 uur vervolgt de tour met drie andere bands. Een combiticket kost €49,- (incl. servicekosten).

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.