vrijdag 26 februari 2021

Livestream: Walk The OnLine

Ontdek vier artiesten in één stream door TivoliVredenburg

geweest

Walk The Line

20:30
aanvang
20:30
zaal open

Tijden zijn onder voorbehoud.

vrijdag 26 februari 2021

Livestream: Walk The OnLine

Ontdek vier artiesten in één stream door TivoliVredenburg

geweest

Om deze livestream te kunnen bekijken dien je een ticket gekocht te hebben via bovenstaande button. Bij aankoop ontvang je een persoonlijke inlogcode voor de livestream, te vinden in het pdf-bestand van je bevestigingsmail. Bekijk ook de veelgestelde vragen over onze livestreams. Je kunt dit concert vrijdag 26 februari vanaf 20:30 bekijken via een livestream op deze pagina (en tot twee weken na de show terugkijken).

Walk The Line gaat Online. Onze vaste huis-dj St. Paul neemt je mee op een unieke tour door ons gebouw en onderweg maak je vier tussenstops in Ronda, Grote Zaal, Pandora en Hertz. Daar bieden we muzikanten, bands en ensembles van eigen bodem een (online) podium. Zo krijg je een uniek kijkje achter de schermen, zie je hoe het met TivoliVredenburg gesteld is in deze tijd maar natuurlijk ook heel veel muziek! Deze livestream geeft je de unieke kans om in één bezoek diverse genres, kunstvormen en zalen te ervaren en zo te ontdekken waar TivoliVredenburg voor gemaakt is. Walk The Line en verbreed je horizon.


We vinden het belangrijk dat artiesten altijd goed worden betaald, ook in tijden waarin voor publiek spelen niet mogelijk is. Ongeacht de ticketprijs of het aantal tickets dat verkocht wordt voor de livestreams zorgt TivoliVredenburg er altijd voor dat de musici volgens de Fair Practice Code betaald worden. Met het aanschaffen van een streamticket draag je er uiteraard aan bij dat we onze geliefde musici een (online) podium kunnen blijven bieden.