zondag 29 november 2020

Walk the Line: My First Festival 5+

geweest
programma

11.00 uur Uitverkocht
11.45 uur 
12.30 uur Uitverkocht
13.30 uur Uitverkocht
14.15 uur Uitverkocht
15.00 uur Uitverkocht

locatie
TivoliVredenburg
zondag 29 november 2020

Walk the Line: My First Festival 5+

geweest

Voor deze tours zijn duo-tickets à €30 (geldig voor twee personen) en family-tickets à €50 (geldig voor vier personen) beschikbaar.

Tijdens Walk The Line nemen we je mee op een unieke tour door ons gebouw. Onderweg maak je drie tussenstops in Pandora, Hertz en Cloud Nine. Deze tour geeft je de unieke kans om in één bezoek diverse zalen te ervaren en zo te ontdekken waar TivoliVredenburg voor gemaakt is. Walk The Line en verbreed je horizon.

Op zondag 29 november presenteren we een speciale familie-editie van Walk the Line. Eerder toverden we tijdens My First Festival ons hele gebouw om tot muzikaal speelparadijs voor kinderen. Nu organiseren we een mini-versie met Walk the Line: My First Festival. Doorkruis ons gebouw en ontdek de leukste, mooiste en gekste optredens voor het hele gezin.

Line-up

 • Saartje van Camp

  Saartje Van Camp / Walla Kristalla speelt voor klein en groot, jong en oud en vertelt over een dag. Het leek een heel gewone dag, in een heel gewone straat, in een heel gewoon leven, heel gewoon toen ze even alleen was en zich even heel gewoon zat te vervelen, maar wat er toen allemaal gebeurde… Sommige dingen zijn ook gewoon niet te vertellen.

  Ze brengt van alles mee, instrumenten die overal vandaan komen, een fietsbel, een zaag, een cello, een echomachine en wat ze ondertussen ook nog allemaal vindt.

  Saartje Van Camp is cellist, zangeres en theatermaker. Ze schrijft eigen muziek en creëert voorstellingen voor volwassenen en kinderen onder de naam Walla Kristalla. Ze werkt samen met Spinvis met wie ze o.a. de gedanste opera ‘Kintsukuroi’ en de voorstellingen ‘Oogcontact van de Eenzaamste Soort’ en In Werkelijkheid’ maakte.

 • 4Beat

  Twee vriendjes vinden een tas met drumstokken. Zij willen ermee op hun eigen trommels spelen, maar thuis blijken die onvindbaar. Dus gaan ze op zoek. Vier musici nemen de jongetjes in hun zoektocht mee naar de landen waar ze zelf vandaan komen: Curaçao, Turkije, Suriname, Nederland en Senegal. Met video’s, foto’s en vooral veel muziek wordt iedereen meegenomen naar verre oorden en plekken dichtbij. Drums en slagwerk uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika worden gecombineerd met dj-sounds, mystieke, oriëntaalse percussie en zang.

 • Numidia

  Numidia werd bekend met haar deelname aan The Voice Kids, waar ze in 2015 in de finale stond. Ondertussen heeft Numidia niet stil gezeten. Ze werkte samen met Famke Louise, Ali B en Ronnie Flex, en won de FunX Awards 2020 voor Artist of the Year en Best Song met Tout Est Bon (samen met Boef). Numidia heeft grootse plannen en laat zien dat ze keihard werkt om haar dromen waar te maken.

Tijdens Walk the Line loop je van de ene zaal naar de andere. Voor jonge kinderen kan dat best vermoeiend zijn. Onze adviesleeftijd voor kinderen om mee te lopen is daarom 5 jaar en ouder.

De tijd die vermeld staat op je ticket is de aanvangstijd, zorg dus alsjeblieft dat je 10 minuten van tevoren aanwezig bent. Tussen het tweede en derde concert is er een pauze op Park 6. Omdat je nu bij ons geen drankje kunt kopen, is het toegestaan een zelf meegenomen drankje (non-alcoholisch) te drinken.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg 
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.