vrijdag 30 oktober 2020

Walk The Line: Latin

Ontdek drie latinbands in één tour door TivoliVredenburg

€ 19,50

incl. servicekosten

Uitverkocht

WALK THE LINE

programma

18:15 uur
18:55 uur
19:35 uur
20:25 uur
21:05 uur

locatie
TivoliVredenburg
vrijdag 30 oktober 2020

Walk The Line: Latin

Ontdek drie latinbands in één tour door TivoliVredenburg

€ 19,50

incl. servicekosten

Uitverkocht

Tijdens Walk The Line nemen we je mee op een unieke tour door ons gebouw. Onderweg maak je tussenstops in de Ronda, Pandora en Cloud Nine. Deze tour geeft je de unieke kans om in één bezoek diverse zalen te ervaren en zo te ontdekken waar TivoliVredenburg voor gemaakt is. Walk The Line en verbreed je horizon.

Na uitverkochte tours in juli en augustus presenteren we op vrijdag 30 oktober een speciale latin-editie van Walk The Line. De tours zijn allemaal 's avonds en er zijn vijf tours.

LINE-UP

MAURINO

De Chileens-Nederlandse zanger en muzikant MAURINO Alarcón kun je kennen als oprichter en frontman van de Amsterdamse latin cross-overband TenTemPiés én als organisator en MC van de razend populaire dansnacht Fiesta Macumba. In zijn geëngageerde Spaanstalige songteksten zingt hij over hoe het is om op te groeien als kind van Chileense politieke vluchtelingen in Amsterdam.

Conjunto Papa Upa

Conjunto Papa Upa is een opzwepende psychedelische band uit Amsterdam, met invloeden en ritmes uit de salsa, afro-latin en Caribische muziek. Conjunto Papa Upa reflecteert de muzikale erfenis van bandleader Alex Figueira: de geluiden uit het Caracas van zijn jeugd, schallend uit autoradio’s, van straatfeesten, uit supermarkten en bussen, en vanaf het platje van de buren. Muziek was overal.

Zuco 103

Zuco 103 - de aartsvaders van de Brazilectro en de wegbereiders van de Tropical Bass - staan na 20 jaar nog even goed op scherp. Dit jaar staat voor Zuco 103 in het teken van meerdere nieuwe releases, en een club- en festivaltour. Lilian Vieira (zang), Stefan Schmid (keys) en Stefan Kruger (drums) begonnen als Rec.A in 1999 te experimenteren met Braziliaanse sounds, gecombineerd met dance en dub. Anno 2020 klinkt Zuco 103 hechter dan ooit: de wilde mix van invloeden heeft zich verder verdiept tot een intense 'audiostorm', die live nog immer de zalen laat stuiteren van energie.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Naar ticketkopers sturen we kort van tevoren een mail met extra informatie. Help drukte te voorkomen en kom niet eerder dan de tijd die staat aangegeven op je ticket. Vanaf dat tijdstip is er 10 minuten inlooptijd, daarna start de tour.

Een tour duurt twee uur en er kunnen dertig mensen mee per tour en de voertaal is Nederlands. De garderobe is gesloten, jassen mogen mee naar binnen. Voor grote tassen zijn lockers aanwezig, maar we raden je aan niet te veel mee te nemen. Onderweg maak je een tussenstop in vier verschillende zalen voor een verrassingsconcert. In alle zalen zijn alleen zitplaatsen. Halverwege de tour is er een pauze op Park 6, waar je geniet van het uitzicht, en waar je de gids alles kunt vragen wat je altijd al had willen weten.