Aanvang
Verwacht einde
Uitvoerenden

Meetsysteem
The Resurrection
Winterdagen
Yukon Onoma

Programma

18:30 uur
19:10 uur – uitverkocht
19:45 uur – uitverkocht
20:15 uur – uitverkocht
21:00 uur – uitverkocht

Locatie
Ronda, Pandora, Hertz, Cloud Nine
Attend
Facebook-event

Walk The Line: Indie #4

Beleef vier indieconcerten in één tour door TivoliVredenburg

Geweest

Tijdens Walk The Line nemen we je mee op een unieke tour door ons gebouw. Onderweg maak je tussenstops in de Ronda, Pandora, Cloud Nine en Hertz. Deze tour geeft je de unieke kans om in één bezoek diverse zalen te ervaren en zo te ontdekken waar TivoliVredenburg voor gemaakt is. Walk The Line en verbreed je horizon.

Na grotendeels uitverkochte indietours in juli, augustus en oktober 2020 kon de vierde editie op dinsdag 22 december 2020 helaas niet doorgaan, maar dat halen we dubbeldik in op vrijdag 23 juli 2021. Deze speciale indie-editie van Walk The Line bestaat uit vijf tours, allemaal 's avonds. De nadruk ligt bij deze editie wat meer op elektronische muziek en ambient, met Meetsysteem, The Resurrection, Winterdagen en Yukon Onoma op het programma.

Line-up

Meetsysteem

Het Amsterdamse Meetsysteem bracht het grootste deel van zijn jeugd door met het maken van muziek in de kelder van z’n ouders. Via tech house, de beat scene en rap vond hij uiteindelijk zijn plek in de Nederlandstalige poppy electronica. Zijn debuutalbum Geen Signaal, dat uitkwam op het Rotterdamse Nous’klaer label, staat vol veelzijdige en meeslepende tunes, en het verzekerde hem van spots op festivals als Motel Mozaïque, Lowlands, FiftyFiftyLab, Amsterdam Dance Event en Wildeburg. Vorig jaar kwam zijn tweede album Cr:GO uit met o.a. de single Sinaasappels.

The Resurrection

The Resurrection maakt muziek voor wanneer het te heet is om te bewegen. De band laat zich inspireren door vroege techno, rave en industrial en combineert synths en elektronische drums met live instrumenten. Hun tracks bewegen van ongemeen hard en fysiek naar duister en opgebrand — de soundtrack voor de meest verzwelgende zomer die je je kunt indenken.

Winterdagen

Als Winterdagen verkent Rotterdamse producer en componist Mink Steekelenburg de grenzen van neoklassieke pianomuziek en elektronica. Na de afgelopen jaren vooral muziek te hebben geschreven voor film, dans en musea, bracht Steekelenburg afgelopen tijd juist een hoop nieuwe muziek uit. Waaronder zijn lang verwachte EP Phase In, op het Zweedse label 1631 Recordings, waar neoklassieke grootheden als Nils Frahm en Hauschka ook muziek op uitbrachten.

Yukon Onoma

Yukon Onoma groeide op in een extreem religieuze gemeenschap, waarbij het leven in het teken stond van God dienen. Toen hij ging studeren, kwam hij in aanraking met allerlei nieuwe denkbeelden en ging hij op zoek naar wie hij was los van zijn religieuze opvoeding. Inmiddels heeft hij afstand genomen van religie, een proces dat een grote rol speelt in zijn muziek. Met gitaareffecten, toetsen, blazers en strijkers creëert Yukon Onoma donkere, provocerende ambient.

Wat kun je verwachten?

Deze concerten worden georganiseerd op anderhalve meter afstand. Hierdoor is het niet nodig om een test-, vaccinatie- of herstelbewijs te laten zien. Er kunnen vijftig mensen mee per tour en de voertaal is Nederlands. Help drukte te voorkomen en kom niet eerder dan de tijd op je ticket. Vanaf dat tijdstip is er 10 minuten inlooptijd, daarna start de tour. Een tour duurt ongeveer twee uur. De garderobe is gesloten, jassen mogen mee naar binnen. Voor grote tassen zijn lockers aanwezig, maar we raden je aan niet te veel mee te nemen. Onderweg maak je een tussenstop in vier verschillende zalen voor een verrassingsconcert. In alle zalen zijn alleen zitplaatsen. Halverwege de tour is er een pauze op Park 6, waar je geniet van het uitzicht, en waar je de gids alles kunt vragen wat je altijd al had willen weten.

Walk The Line: Indie #4 is vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verplaatst van dinsdag 22 december 2021 naar vrijdag 23 juli 2021. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum dezelfde tijd. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom om hun mail goed in de gaten te houden.