dinsdag 22 december 2020

Walk The Line: Indie #4

Ontdek vier indieprojecten in één tour door TivoliVredenburg

€ 19,50

incl. servicekosten

Uitverkocht

Walk The Line

uitvoerenden

Meetsysteem
Spill Gold
Yukon Onoma
Winterdagen + M. 

programma

18:30 uur
19:10 uur
19:45 uur
20:15 uur
21:00 uur

locatie
TivoliVredenburg
dinsdag 22 december 2020

Walk The Line: Indie #4

Ontdek vier indieprojecten in één tour door TivoliVredenburg

€ 19,50

incl. servicekosten

Uitverkocht

Tijdens Walk The Line nemen we je mee op een unieke tour door ons gebouw. Onderweg maak je tussenstops in de Ronda, Pandora, Cloud Nine en Hertz. Deze tour geeft je de unieke kans om in één bezoek diverse zalen te ervaren en zo te ontdekken waar TivoliVredenburg voor gemaakt is. Walk The Line en verbreed je horizon.

Na grotendeels uitverkochte indietours in juli, augustus en oktober presenteren we op dinsdag 22 december weer een speciale indie-editie van Walk The Line. Er zijn die dag vijf tours, allemaal 's avonds. De nadruk ligt bij deze editie wat meer op elektronische muziek en ambient, met Meetsysteem, Spill Gold, Winterdagen + M. en Yukon Onoma op het programma.

Line-up

 • Meetsysteem

  Het Amsterdamse Meetsysteem bracht het grootste deel van zijn jeugd door met het maken van muziek in de kelder van z’n ouders. Via tech house, de beat scene en rap vond hij uiteindelijk zijn plek in de Nederlandstalige poppy electronica. Zijn debuutalbum Geen Signaal, dat uitkwam op het Rotterdamse Nous’klaer label, staat vol veelzijdige en meeslepende tunes, en het verzekerde hem van spots op festivals als Motel Mozaïque, Lowlands, FiftyFiftyLab, Amsterdam Dance Event en Wildeburg. Afgelopen maand kwam zijn tweede albumCr:GO uit met o.a. de single Sinaasappels.

 • Spill Gold

  Het duo Spill Gold zoekt in hun muziek de verbinding op tussen licht en donkerte, speelsheid en controle. Met synths, drums en zang creëren ze een cosmische maar ook aanstekelijke sound.

 • Winterdagen + M.

  Als Winterdagen verkent Rotterdamse producer en componist Mink Steekelenburg de grenzen van neoklassieke pianomuziek en elektronica. Na de afgelopen jaren vooral muziek te hebben geschreven voor film, dans en musea, bracht Steekelenburg dit jaar juist een hoop nieuwe muziek uit. Waaronder zijn lang verwachte EP Phase In, op het Zweedse label 1631 Recordings, waar neoklassieke grootheden als Nils Frahm en Hauschka ook muziek op uitbrachten.

  De afgelopen jaren werkte Winterdagen ook veel samen met woordkunstenaar M. Het resultaat van deze samenwerking verschijnt eind 2020 in de vorm van ep Lange Leegtes, waarop observerende en beeldende teksten, in perfecte symbiose met meeslepende piano- en synthesizerklanken te horen zijn.  In zijn gedichten ziet en vertaalt M. de schoonheid van het hedendaagse. Van mens tot mens, en met een kritische blik, herinnert M. zijn luisteraars eraan dat de wereld niet om het individu draait.

  Deze avond zal er zowel nieuw gezamenlijk werk van M. & Winterdagen te horen zijn als solomateriaal van Winterdagen.

 • Yukon Onoma

  Yukon Onoma groeide op in een extreem religieuze gemeenschap, waarbij het leven in het teken stond van God dienen. Toen hij ging studeren, kwam hij in aanraking met allerlei nieuwe denkbeelden en ging hij op zoek naar wie hij was los van zijn religieuze opvoeding. Inmiddels heeft hij afstand genomen van religie, een proces dat een grote rol speelt in zijn muziek. Met gitaareffecten, toetsen, blazers en strijkers creëert Yukon Onoma donkere, provocerende ambient.

Wat kun je verwachten?

Er kunnen dertig mensen mee per tour en de voertaal is Nederlands. Help drukte te voorkomen en kom niet eerder dan de tijd op je ticket. Vanaf dat tijdstip is er 10 minuten inlooptijd, daarna start de tour. Een tour duurt ongeveer twee uur. De garderobe is gesloten, jassen mogen mee naar binnen. Voor grote tassen zijn lockers aanwezig, maar we raden je aan niet te veel mee te nemen. Onderweg maak je een tussenstop in vier verschillende zalen voor een verrassingsconcert. In alle zalen zijn alleen zitplaatsen. Halverwege de tour is er een pauze op Park 6, waar je geniet van het uitzicht, en waar je de gids alles kunt vragen wat je altijd al had willen weten.

Naar ticketkopers sturen we kort van tevoren een mail met extra informatie.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg

Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.