donderdag 22 oktober 2020

Walk The Line: Indie #3

Ontdek drie indiebands in één tour door TivoliVredenburg

geweest

Walk The Line

uitvoerenden

MICH
Lewsberg
A Fungus

programma

18:10 uur
18:50 uur
19:30 uur
20:10 uur
20:50 uur

locatie
TivoliVredenburg
donderdag 22 oktober 2020

Walk The Line: Indie #3

Ontdek drie indiebands in één tour door TivoliVredenburg

geweest

Tijdens Walk The Line nemen we je mee op een unieke tour door ons gebouw. Onderweg maak je tussenstops in de Ronda, Pandora en Cloud Nine. Deze tour geeft je de unieke kans om in één bezoek diverse zalen te ervaren en zo te ontdekken waar TivoliVredenburg voor gemaakt is. Walk The Line en verbreed je horizon.

Na grotendeels uitverkochte indietours in juli en augustus presenteren we op donderdag 22 en vrijdag 23 oktober weer een speciale indie-editie van Walk The Line. De tours zijn allemaal 's avonds en er zijn vijf tours per dag.

Line-up

Donderdag 22 oktober: MICH, Lewsberg, A Fungus
Vrijdag 23 oktober: The Mauskovic Dance Band, Petersburg, Euroboy.

Tijden

De tijden zijn enigszins aangepast. Zie hieronder de aanvangstijden die op de tickets vermeld staan en daarachter de juiste tijd. Help drukte te voorkomen en kom niet eerder dan de tijd die hieronder staat aangegeven. Vanaf dat tijdstip is er 10 minuten inlooptijd, daarna start de tour. Een tour duurt ongeveer twee uur.

18:00 uur 18:10 uur
18:45 uur 18:50 uur
19:20 uur 19:30 uur
20:00 uur 20:10 uur
20:45 uur 20:50 uur

Wat kun je verwachten?

Naar ticketkopers sturen we kort van tevoren een mail met extra informatie.

Er kunnen dertig mensen mee per tour en de voertaal is Nederlands. De garderobe is gesloten, jassen mogen mee naar binnen. Voor grote tassen zijn lockers aanwezig, maar we raden je aan niet te veel mee te nemen. Onderweg maak je een tussenstop in vier verschillende zalen voor een verrassingsconcert. In alle zalen zijn alleen zitplaatsen. Halverwege de tour is er een pauze op Park 6, waar je geniet van het uitzicht, en waar je de gids alles kunt vragen wat je altijd al had willen weten.

Loting

Door de huidige coronamaatregelen mogen wij helaas nog maar 30 mensen per tour ontvangen. Voor Walk The Line zijn 50 tickets per tour verkocht, waardoor wij genoodzaakt zijn te loten welke tickets geldig kunnen blijven. De resultaten van deze loting zijn 19 oktober via e-mail gedeeld met ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom hun mail goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg

Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.