Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Locatie
TivoliVredenburg

Walk the Line: Educatie

Muzikale reis langs verschillende stijlen

Geen voorverkoop

Walk The Line is een programma van anderhalf uur waarbij onderbouw leerlingen drie concerten kunnen bijwonen in de verschillende zalen van TivoliVredenburg. Tijdens deze concerten word je door de muzikanten meegenomen op reis langs verschillende muziekstijlen. Naast dat de muzikanten de muziek spelen, vertellen ze ook de verhalen achter de muziek. De nadruk bij Walk The Line ligt vooral op de muzikale beleving. Voor de leerlingen is het een unieke gelegenheid om op een interactieve manier kennis te maken met muziekstijlen die ze zelf niet zo snel zouden luisteren. Daarnaast is het een kans om de verschillende zalen (Hertz, Pandora, Cloud Nine) van TivoliVredenburg te bezoeken.

RONNIE DECARLO
Ronny deCarlo is een opkomende artiest met een nieuwe sound die virtuoos gitaarwerk samenbrengt met sounddesign van Hip Hop, EDM, film muziek en videogames.

Met zijn album FONQUE NOUVEAU zoekt hij grenzen van genre’s op en combineert hij het gevoel van een live funk/gospel band met een geproduceerde hybride akoestische/elektrische sound.

SAM ASARI
De Nederlands-Ghanese zanger Sam Asari won met zijn warmbloedige mix van afrobeat, afroswing, r&b en hiphop de FunX Talent Afro Vibes editie 2023 – niet gek voor iemand die pas in 2021 zijn debuut-ep uitbracht. Asari’s droom is binnen vijf jaar de O2-arena in Londen vullen – eerst nog even Footprints Festival doen!

MARMOUCHA ORKEST
Het Marmoucha Orchestra, gevestigd in de rijke culturele melodieën van Noord-Afrika en het Midden-Oosten, is niet alleen een viering van muzikale diversiteit, maar ook een brug tussen verschillende culturen. Als vooraanstaand initiatief van Stichting Marmoucha, fungeert dit orkest als een levendig cultureel laboratorium en broedplaats, waar kunstenaars met diverse achtergronden samenkomen om bijzondere producties te creëren.

Wil je dit programma met je klas bezoeken of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar [email protected].