zondag 3 januari 2021

Walk The Line: Blues

Ontdek drie blues-artiesten in één tour door TivoliVredenburg

€ 24,-

incl. servicekosten

Uitverkocht

BEKIJK ONS GEHELE ROOTS-PROGRAMMA HIER

programma

13.15 uur
14.15 uur
15.15 uur 

16:15/19:45 uur
18.45 uur
20.45 uur

zondag 3 januari 2021

Walk The Line: Blues

Ontdek drie blues-artiesten in één tour door TivoliVredenburg

€ 24,-

incl. servicekosten

Uitverkocht

Tijdens Walk The Line: Blues nemen we je mee op een blues tour door ons gebouw. Onderweg maak je drie tussenstops in de Ronda, Pandora en Cloud Nine. Deze tour geeft je de unieke kans om in één bezoek diverse zalen te ervaren en zo te ontdekken waar TivoliVredenburg voor gemaakt is. Walk The Line en verbreed je horizon.

Op zaterdag 2 januari presenteren we een speciale Blues-editie van Walk The Line.

Er zijn zeven tours in totaal, en de line-up (van steeds drie bands per tour en bij een combitour 6 bands) verschilt. Zie de verschillende line-ups hier:

  • Middagline-up (tours met aanvangstijden 13.15 uur - 14.15 uur - 15.15 uur - 16.15 uur): Arthur Ebeling, Sugar QueenLeif de Leeuw Band.
  • Avondline-up (tours met aanvangstijden 18.45 uur - 19.45 uur - 20.45 uur): Big Bo, The Marcel Scherpenzeel Band & een geweldige special guest! 

Met een combiticket start je om 16:15 uur de tour met drie bands, daarna is een pauze van ongeveer 75 minuten, waarin het ook mogelijk is (als de maatregelen het toelaten) om te eten in café Het Gegeven Paard of bar & brasserie Danel. En om 19:45 uur vervolgt de tour met drie andere bands. Een combiticket kost €45,- (incl. servicekosten).

Wat kun je verwachten?
Een tour duurt twee uur en er starten zowel ’s middags als ’s avonds tours. Er kunnen dertig mensen mee per tour en de voertaal is Nederlands. De garderobe is gesloten, jassen mogen mee naar binnen. Voor grote tassen zijn lockers aanwezig, maar we raden je aan niet te veel mee te nemen. Onderweg maak je een tussenstop in drie verschillende zalen voor een verrassingsconcert. In alle zalen zijn alleen zitplaatsen. Halverwege de tour is er een pauze op Park 6, waar je geniet van het uitzicht, een expositie kunt bezoeken en waar je de gids alles kunt vragen wat je altijd al had willen weten.

Veilig en relaxt naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.

Zie ook

di 20 jul 2021

Robert Cray Band

Spetterende blues, soul en rock door gitaarvirtuoos

wo 21 jul 2021

George Thorogood & The Destroyers

Legendarische bluesgitarist brengt onversneden blues en rock-'n-roll

do 6 mei 2021

Guy Davis

Voetstampende akoestische blues à la Robert Johnson