Programma

14.30 uur – uitverkocht
15.30 uur – uitverkocht
16.15 uur – uitverkocht
18.30 uur – uitverkocht
19.15 uur – uitverkocht 

19.30 uur – uitverkocht
20.45 uur – uitverkocht

Attend
Facebook-event

Walk The Line

Ontdek vier artiesten in één tour door TivoliVredenburg

Geweest

Na de succesvolle reeks ‘op een kier’-concerten in de Grote Zaal presenteren we vanaf zaterdag 20 juni drie weekenden lang Walk The Line: een unieke tour door ons gebouw. In een groep van dertig mensen nemen we je mee op een tour van twee uur. Onderweg maak je vier tussenstops in de Ronda, Grote Zaal, Pandora, Hertz of Cloud Nine. Daar bieden we muzikanten, dichters, bands en ensembles van eigen bodem een podium. Wie er op het podium staat, blijft een verrassing. Deze tour geeft je de unieke kans om in één bezoek diverse genres, kunstvormen en zalen te ervaren en zo te ontdekken waar TivoliVredenburg voor gemaakt is. Walk The Line en verbreed je horizon.

Wat kun je verwachten?
Een tour duurt twee uur en er starten negen tours per dag, zowel ’s middags als ’s avonds. Er kunnen dertig mensen mee per tour. De garderobe is gesloten, jassen mogen mee naar binnen. Voor grote tassen zijn gratis lockers aanwezig, maar we raden je aan niet te veel mee te nemen. Onderweg maak je een tussenstop in vier verschillende zalen voor een verrassingsconcert. In alle zalen zijn alleen zitplaatsen. Natuurlijk is er ook tijd voor een drankje onderweg. Halverwege de tour is er een pauze op Park 6, waar je geniet van het uitzicht en de gids alles kunt vragen wat je altijd al had willen weten. De tour is in het Nederlands.

Jouw bezoek aan TivoliVredenburg
We ontvangen je graag! Maar: alles is anders in coronatijd, zo ook je bezoek aan ons. Je kunt nu alleen bij ons langskomen als je geen corona gerelateerde klachten hebt, en alleen met een geldig ticket. Bereid je goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.

Jouw bezoek aan TivoliVredenburg

We ontvangen je graag! Maar: alles is anders is coronatijd, zo ook je bezoek. Bereid je goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.