zaterdag 17 oktober 2020

Walk The Line Verrassingstours

Ontdek vier artiesten in één tour door TivoliVredenburg

geweest

Walk The Line

programma

15.40 uur – UITVERKOCHT
16.15 uur – UITVERKOCHT
18.30 uur – UITVERKOCHT
19.10 uur – UITVERKOCHT
19.40 uur – UITVERKOCHT
20.15 uur – UITVERKOCHT
20.50 uur – UITVERKOCHT

zaterdag 17 oktober 2020

Walk The Line Verrassingstours

Ontdek vier artiesten in één tour door TivoliVredenburg

geweest

Wegens succes wordt Walk The Line verlengd! We nemen je mee op een unieke tour door ons gebouw. Onderweg maak je vier tussenstops in Ronda, Pandora, Hertz of Cloud Nine. Daar bieden we muzikanten, dichters, bands en ensembles van eigen bodem een podium. Wie er op het podium staat blijft een verrassing, maar geen een dag is hetzelfde. Deze tour geeft je de unieke kans om in één bezoek diverse genres, kunstvormen en zalen te ervaren en zo te ontdekken waar TivoliVredenburg voor gemaakt is. Walk The Line en verbreed je horizon.

Wat kun je verwachten?
Een tour duurt twee uur en er kunnen dertig mensen mee per tour en de voertaal is Nederlands. De garderobe is gesloten, jassen mogen mee naar binnen. Voor grote tassen zijn lockers aanwezig, maar we raden je aan niet te veel mee te nemen. Onderweg maak je een tussenstop in vier verschillende zalen voor een verrassingsconcert. In alle zalen zijn alleen zitplaatsen. Halverwege de tour is er een pauze op Park 6, waar je geniet van het uitzicht, en waar je de gids alles kunt vragen wat je altijd al had willen weten.

Naar ticketkopers sturen we kort van tevoren een mail met extra informatie. Help drukte te voorkomen en kom niet eerder dan de tijd die staat aangegeven op je ticket. Vanaf dat tijdstip is er 10 minuten inlooptijd, daarna start de tour.

Loting
Door de huidige coronamaatregelen mogen wij helaas nog maar 30 mensen per tour ontvangen. Voor Walk The Line zijn 50 tickets per tour verkocht, waardoor wij genoodzaakt zijn te loten welke tickets geldig kunnen blijven. De resultaten van deze loting worden uiterlijk donderdag 15 oktober via e-mail gedeeld met ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom hun mail goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Dit evenement is coronaproof georganiseerd. Bij al onze concerten en evenementen volgen we volledig de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. We ontvangen je graag! Maar: alles is anders in coronatijd. Zo ook je bezoek aan ons. Je kunt nu alleen bij ons langskomen als je geen corona gerelateerde klachten hebt, en alleen met een vooraf aangeschaft geldig ticket. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachtenBekijk hier de ervaringen van bezoekers van ons coronaproof programma.