Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
woensdag 25 september 2019

Waarom de meeste mensen deugen

College Rutger Bregman

v.a. € 8,95

incl. servicekosten & garderobe

Uitverkocht
zaal open
19:15
aanvang
20:00
verwachte eindtijd
22:00

Tijden zijn onder voorbehoud.

Regulier
€ 19,50
Rang 2
€ 16,75
Rang 3
€ 11,50

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe.

locatie
woensdag 25 september 2019

Waarom de meeste mensen deugen

College Rutger Bregman

v.a. € 8,95

incl. servicekosten & garderobe

Uitverkocht

Dit is een avond over een radicaal idee.

Een idee waar machthebbers al eeuwen bang voor zijn. Waar religies en ideologieën zich tegen hebben gekeerd, media maar weinig over berichten en de geschiedenis één lange ontkenning van lijkt.

Het idee: de meeste mensen deugen. Dat toont Rutger Bregman aan in dit Correspondent College, gebaseerd op zijn nieuwe boek.

Met overdonderende bewijs en verrassendste verhalen uit de geschiedenis, psychologie, biologie en economie, laat Bregman zien dat mensen niet geneigd zijn tot het slechte, maar juist tot het goede.

Na deze avond weet je dat de wereld radicaal kan veranderen en kijk je voor altijd anders naar het nieuws, de politiek, en de wereld om je heen.

Rutger Bregman is historicus. Zijn bestseller ‘Gratis geld voor iedereen’ verscheen in 32 landen. In september publiceert hij De meeste mensen deugen bij De Correspondent.

Informatie over de kaartverkoop
Voor dit college zijn vaste zitplaatsen beschikbaar. Let op: in dit college wordt veelvuldig gebruik gemaakt van foto- en videomateriaal. De plekken op de derde rang bieden minder goed zicht op het videoscherm. De spreker is vanaf alle zitplaatsen wel goed te zien.

Koop een boek en ontvang korting op je tickets
Ben je benieuwd naar het boek De meeste mensen deugen? Voor dit college kun je ook tickets inclusief boek kopen. Op vertoon van je ticket kun je het boek op de avond zelf ophalen bij de stand van De Correspondent. Bij aanschaf van een ticket inclusief boek (à €25,-) ontvang je een korting van €2,50 op je ticket. Je selecteert deze optie in de ticketomgeving.

Dit is een programma van het Haagsch College en de Correspondent.

Kennis & Debat in TivoliVredenburg
Dit programma is onderdeel van het Kennis & Debat-programma van TivoliVredenburg. Maandelijks een update krijgen met al het programma? Schrijf je dan in voor de Kennis & Debat-nieuwsbrief.

Zie ook

ma 14 okt 2019

Wat een ramp #2 - Wie grijpt de macht in noodsituaties?

Hoogleraar Thea Hilhorst over noodhulp en conflict

wo 1 apr 2020

Onze man in Teheran

College Thomas Erdbrink

di 14 jan 2020

Muziek en betekenis

Hoe luister je naar muziek die een verhaal uitdrukt?