menu zoeken
Naar agenda
vrijdag 8 februari 2019

Vunzige Deuntjes: Broederliefde (live)

Bubblin' R&B en hiphop, all night long

line-up
Broerderliefde (live)
zaal open
23:00
eindtijd
04:00
leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie

Vunzige Deuntjes is uitverkocht! Tickets zijn dus niet meer verkrijgbaar via de officiële en betrouwbare verkooppunten van TivoliVredenburg.

Let goed op met het kopen van tickets via derden. Op www.weetwaarjekoopt.nl kun je een lijst vinden met websites waar je beter geen tickets kunt kopen. Daarnaast komt het helaas nog steeds voor dat oplichters via Facebook tickets aanbieden. We raden je aan het profiel van de verkoper goed te controleren en niet zomaar geld over te maken. Via Ticketswap gaat het vaak goed, maar ook daar heb je geen garantie op geldige tickets.

Er zijn nog tickets beschikbaar voor Vunzige Deuntjes met o.a. $hirak op 25 januari.

Deze editie gaan we extra vunzig met Broederliefde! Lekkere deuntjes kun je overal wel horen, maar vunzige deuntjes hoor je alleen bij Vunzige Deuntjes! Deze populaire clubnight uit Amsterdam heeft de succesvolle oversteek naar Utrecht gemaakt en neemt alleen maar smerige beats mee. Verwacht de beste dancehall, R&B en hiphop uit de nineties en zero’s, maar ook alle nieuwe muziek die daarop is geïnspireerd. Dus of je nu van Drake, Sean Paul of CeCe Peniston houdt: het is tijd om te schudden en te schuren en te dampen en te zweten!

Start je clubnight the right way in Park 6! Ons indoorpark is de perfecte plek om op te warmen voor de nacht en te genieten van cocktails, bierspecials, een lichtgevende dansvloer, de beste lokale dj's, een tafeltennistafel, gratis arcade-games, giga-Twister en het beste uitzicht van Utrecht!

Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende randprogramma en de openingstijden.

Wellicht vind je ook interessant

vr 8 mrt 2019

Ronnie Flex & Deuxperience

8 Tour

vr 25 jan 2019

$hirak in Concert

MTV’s Best Worldwide Act

vr 25 jan 2019

Vunzige Deuntjes

Bubblin' R&B en hiphop, all night long

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord