Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
vrijdag 8 februari 2019

Vunzige Deuntjes: Broederliefde (live)

Vunzig viben met de vijf broeders <3

geweest
zaal open
23:00
verwachte eindtijd
04:00

Tijden zijn onder voorbehoud.

leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie
line-up
Broerderliefde (live)
vrijdag 8 februari 2019

Vunzige Deuntjes: Broederliefde (live)

Vunzig viben met de vijf broeders <3

geweest


Vunzige Deuntjes is uitverkocht! Tickets zijn dus niet meer verkrijgbaar via de officiële en betrouwbare verkooppunten van TivoliVredenburg.

Let goed op met het kopen van tickets via derden. Op www.weetwaarjekoopt.nl kun je een lijst vinden met websites waar je beter geen tickets kunt kopen. Daarnaast komt het helaas nog steeds voor dat oplichters via Facebook tickets aanbieden. We raden je aan het profiel van de verkoper goed te controleren en niet zomaar geld over te maken. Via Ticketswap gaat het vaak goed, maar ook daar heb je geen garantie op geldige tickets.

Deze editie gaan we extra vunzig met Broederliefde! Lekkere deuntjes kun je overal wel horen, maar vunzige deuntjes hoor je alleen bij Vunzige Deuntjes! Deze populaire clubnight uit Amsterdam heeft de succesvolle oversteek naar Utrecht gemaakt en neemt alleen maar smerige beats mee. Verwacht de beste dancehall, R&B en hiphop uit de nineties en zero’s, maar ook alle nieuwe muziek die daarop is geïnspireerd. Dus of je nu van Drake, Sean Paul of CeCe Peniston houdt: het is tijd om te schudden en te schuren en te dampen en te zweten!

Start je clubnight the right way in Park 6! Ons indoorpark is de perfecte plek om op te warmen voor de nacht en te genieten van cocktails, bierspecials, een lichtgevende dansvloer, de beste lokale dj's, een tafeltennistafel, gratis arcade-games, giga-Twister en het beste uitzicht van Utrecht!

Op vrijdag 8 februari zullen dansinstructeurs alle tips & trics uit de kast trekken voor een goed lesje twerken. Draai de heupen gratis warm bij Twerkles in Park 6, want in Ronda wordt er niet geschuifeld!

Bekijk de Park 6-agenda voor meer informatie, het wekelijks variërende randprogramma en de openingstijden.

 

Zie ook

za 6 jul 2019

DJ Questlove, Jameszoo & Leroy Rey

Ultra-eclectische clubnight met turntablist Questlove (The Roots) & Jameszoo

za 22 jun 2019

Oriental Deep: Shkoon (live) + more

Organische electronische muziek en mindblowing acts en decor

vr 5 jul 2019

Fiesta Macumba

Latin-urban subtropische dansavond