zaterdag 27 februari 2021

Vunzige Deuntjes: Bizzey

Gladde tunes, comfy seats & royale drinks

programma

Show 1
19:00 – aanvang
19:45 – 20:30 Bizzey

Show 2
21:00 – aanvang
21:30 – 22:15 Bizzey

 

Dresscode: white marble (optioneel)

leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie
zaterdag 27 februari 2021

Vunzige Deuntjes: Bizzey

Gladde tunes, comfy seats & royale drinks

Dit concert is vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verplaatst van zaterdag 14 november naar de bovenstaande datum en opgesplitst naar twee shows. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom om hun mail goed in de gaten te houden. 

Op zaterdag 27 februari kan je aan een tafel en/of op comfy seats viben met de gladde tunes van Bizzey en de dj’s van Vunzige Deuntjes. Houd wel grip, want het is de bedoeling dat je billen en je stoel de hele avond in connectie blijven van elkaar en je moves dus beperkt blijven tot je bovenlichaam. Maar kijk naar the bright side: we breiden onze bottle en drinks aanbod voor deze avond uit zodat je toch nog (een beetje) kan flexen op afstand. De dresscode is ‘marble white’, dus zorg dat je drip on point is en je squad in balans. Laat het regenen!

Veilig en relaxt naar TivoliVredenburg

Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.