zaterdag 7 november 2020

VroegZat - Vroeg Feesten, Lang Slapen

Wordt verplaatst

Verplaatst
19:00
zaal open
23:55
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

leeftijd
18+ (ID verplicht)
locatie
zaterdag 7 november 2020

VroegZat - Vroeg Feesten, Lang Slapen

Wordt verplaatst

Verplaatst

Dit is de verplaatste dansavond van vrijdag 15 mei én vrijdag 21 augustus. Twee edities zijn dus samengevoegd naar een nieuwe editie op zaterdag 7 november.

Vanwege de coronamaatregelen kan deze dansavond niet doorgaan op de manier zoals het oorspronkelijk bedacht is. Wij werken er, samen met de betrokken partijen, hard aan om zo snel mogelijk duidelijkheid te verschaffen. Als deze dansavond wordt verplaatst naar een nieuwe datum of definitief wordt afgelast, dan worden ticketkopers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd via e-mail. Dit kan echter enige tijd duren. Je begrijpt vast dat corona een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen je daarom je mail en onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen. 

Wil je sowieso een ticket kopen voor deze dansavond, voor een nu nog onbekende datum in de toekomst, dan kan dat  hier.

VroegZat brengt het nachtleven terug naar de avond! Evenveel feest, maar dan lekker vroeg en dus op een normale tijd naar bed waardoor je de volgende dag gewoon fit bent: win-win. Perfect voor de dertigers en veertigers die de volgende ochtend kinderen aan hun bed hebben staan of sportverplichtingen hebben, maar ook voor iedereen die zich soms alleen zo oud voelt. Muzikaal gaat het heen en weer van disco naar pop en van reggae naar rock en van happy naar hiphop en die lekkere dansbare tunes die daar tussen en buiten zitten. Zorg dat je op tijd binnen bent want hier kun je niet vroeg genoeg pieken!