Zaal open
Aanvang
Programma

Jowee Omicil
Oscar Jerome
Anna Fedorova

Attend
Facebook-event

Vrije Geluiden Live

Geweest

Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar, er is vrije stoelkeuze.

VPROs Vrije Geluiden is afgelopen jaar gestart met uitzendingen vanuit TivoliVredenburg. De verhuizing van het radio-en televisieprogramma naar Utrecht is samen gegaan met de lancering van de Vrije Geluiden Live avonden. Tijdens deze terugkerende concertreeks geven artiesten die overdag sessies hebben opgenomen voor het programma ’s avonds ook een concert voor publiek. Uiteraard zoekt de line-up van Vrije Geluiden Live dezelfde breedte op als de uitzendingen; van klassiek tot wereld en van jazz tot singer-songwriter.

Zanger, gitarist en componist Oscar Jerome uit de Londense jazzscene, laat je een coole jazzsound horen die doordrenkt is met soul en hiphop.

De Oekraïense concertpianiste Anna Fedorova brak op jonge leeftijd al door, met haar vader als pianoleraar én grootste fan. Inmiddels treedt ze op in de grote concertzalen als solist, kamermusicus en met symfonieorkesten. Vanavond speelt ze de Mondscheinsonate van Beethoven en Ballade no. 4 van Chopin.

Multi-instrumentalist, componist en producer Jowee Omicil is een globetrotter. Zijn roots liggen in Haiti, hij is geboren in Montreal, woont in Parijs en trekt vaak naar New York. In zijn toegankelijke jazzmuziek hoor je zijn brede muzikale perspectief samenkomen: er klinkt naast een Afro-Haitaanse ondertoon ook stevige scheuten van gospel, soul, hiphop en folk. Daarnaast hoor je de invloed die de jazzmeesters op hem hebben gehad; van Charlie Parker tot Ornette Coleman.

Op de hoogte blijven van al het jazzaanbod in TivoliVredenburg? Schrijf je in voor de jazznieuwsbrief!