woensdag 23 januari 2019

Vrije Geluiden Live

geweest
19:30
zaal open
20:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

programma

Moonlight Benjamin
DHD Trio

locatie
woensdag 23 januari 2019

Vrije Geluiden Live

geweest

Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar, er is vrije stoelkeuze.

VPROs Vrije Geluiden is afgelopen jaar gestart met uitzendingen vanuit TivoliVredenburg. De verhuizing van het radio-en televisieprogramma naar Utrecht is samen gegaan met de lancering van de Vrije Geluiden Live avonden. Tijdens deze terugkerende concertreeks geven artiesten die overdag sessies hebben opgenomen voor het programma ’s avonds ook een concert voor publiek. Uiteraard zoekt de line-up van Vrije Geluiden Live dezelfde breedte op als de uitzendingen; van klassiek tot wereld en van jazz tot singer-songwriter.

DHD Trio is constant bezig met het verscherpen van hun frisse, groovy afro-Cubaanse jazz. Pianist Humberto Rios, bassist Damian Roussos en drummer Daan Arets spelen samen sinds 2015 en vullen elkaar perfect aan. Met hun zeer uiteenlopende muzikale en culturele achtergronden weten ze elkaar te vinden in hun liefde voor afro-Cubaanse muziek.

Moonlight Benjamin beschrijft haar muziek als een mix van Caribische voodoo en Amerikaanse blues rock uit de jaren ‘70. The Guardian noemde haar de Caribbean Patti Smith en schreef: ‘Benjamin sounds thrilling, thoughtful and, at times, downright spooky.’

Op de hoogte blijven van al het jazzaanbod in TivoliVredenburg? Schrijf je in voor de jazznieuwsbrief!