Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
woensdag 1 maart 2017

Vrije Geluiden Live

geweest
zaal open
19:30

Tijden zijn onder voorbehoud.

programma

Het Zesde Metaal
LABtrio
Igor Roma & Enrico Pace (fragm. Gustav Holst – The Planets)
Voxtra

 

locatie
woensdag 1 maart 2017

Vrije Geluiden Live

geweest

De deuren gaan om 19:30 uur open. Voor dit concert zijn zowel (vrije) zit- als staanplaatsen beschikbaar.

20:00 Voxtra
20:30 Igor Roma & Enrico Pace
21:20 LABtrio
21:50 Het Zesde Metaal

Vrije Geluiden verhuist naar TivoliVredenburg! Het radio- en televisieprogramma voor klassiek-, pop-, jazz- en wereldmuziek verwisselt na 12 jaar de skyline van Amsterdam voor die van Utrecht en is in januari gestart met een gloednieuwe reeks uitzendingen vanuit TivoliVredenburg. De verhuizing van de opnames gaat samen met de lancering van een gloednieuw en terugkerend concept “Vrije Geluiden Live”. Tijdens deze concertreeks geven diverse artiesten die ’s middags sessies hebben opgenomen, of gewoon in de lijn van het programma passen, ’s avonds ook een concert voor publiek in onze Cloud Nine.

De Vrije Geluiden Live edities bestaan uit meerdere bands op één avond, die de breedte opzoeken zoals je gewend bent uit de Vrije Geluiden uitzendingen. Verwacht freejazz naast soulvolle popmuziek, (modern) klassiek naast wereldmuziek en daarnaast tal van bijzondere samenwerkingen en “sneak previews”

Op het programma voor de eerste editie: de Belgische jazzband LABtrio, meesterpianisten Igor Roma & Enrico Pace (met fragmenten van Gustav Holst's The Planets), de West-Vlaamse "dialectpop" van Het Zesde Metaal en het zangkoor Voxtra, die dertien stemmen uit vijf verschillende tradities combineren. 

Zie ook