Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
maandag 18 februari 2019

Vocal Statements

Gratis
zaal open
11:00
aanvang
11:00

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
maandag 18 februari 2019

Vocal Statements

Gratis

Vocal Statements is een muziek educatieproject voor zowel primair- als voortgezet onderwijs, dat gedurende het jaar op 7 Utrechtse scholen plaatsvindt.

Vocal Statements verbindt de ervaring van het samen zingen met de ontwikkeling van de individuele stem. Zo zingen de leerlingen van de deelnemende scholen in koorverband en krijgen zij de ruimte voor hun persoonlijke verhaal. In 2018 was Vocal Statements voor een eerste succesvolle uitvoering bij TivoliVredenburg te gast.

Dit jaar komen op 18 februari 1000 leerlingen uit de 7 scholen in TivoliVredenburg samen voor een tweede editie met het thema ‚Vriendschap’. Samen zingen zij het uitgewerkte repertoire. 14 van hen dragen hun persoonlijke vocal statement over vriendschap voor. De Syrische pianist Aeham Ahmad is de speciale gast van deze editie. Voor deze uitvoering werd de compositie ‚Je vangt me op’ geschreven door Jan Groenteman i.s.m. Aeham Ahmad en de muziekdocenten van Vocal Statements.

Vocal Statement is een project van Operamakers en staat onder artistiek leiding van Anthony Heidweiller. De muzikale leiding is in handen van Rohan Poldervaart en Hanne van de Vrie.

 

Deelnemende scholen:
Globe College
Gregorius College
Trajectum College
De Werkplaats Bilthoven
Leidsche Rijn College
OBS Het zand
Montessori Arcade

www.operamakers.nl

 

TivoliVredenburg Connect: voor iedereen een leven lang muziek!

Zie ook

zo 29 mrt 2020

Orchestre Philharmonique du Luxembourg o.l.v. Gustavo Gimeno

Mahler - Symfonie nr. 3

do 2 apr 2020

Schoolconcert Dr Pepper & the Crazy Groove Express | 10.00

Groep 7/8

do 14 nov 2019

The Specials

Legendarische skaband van eind jaren '70