Ontdek hier alle

CLUBNIGHTS
Zaal open
Verwacht einde
Leeftijd
18+ (ID verplicht)
Locatie
Pandora

VISSA

Beuken op Gladde Paling zijn memetechno concept

incl. servicekosten

Vandaag de dag doet de naam VISSA bij menig meme-techno fanaat wel een belletje rinkelen. Het toerende dance event van gladde paling en zijn vrienden heeft zalen als De Melkweg, Poppodium 013 en Doornroosje in het verleden al overspoeld met fans. Dus wordt het hoog tijd voor een duik in de welbekende Utrechtse grachten. Vissen en vissinnen en alle vissen er tussen in, VISSA komt naar TivoliVredenburg!

Tijdens dit nieuwe kletsnatte festijn hebben we weer wat spetterende talenten voor jullie opgedoken! Op dit affiche komen dan ook niemand minder dan Roland Cristal, gladde paling, Captain Bass, Montiix en Suzie staan.

Tickets zijn per direct verkrijgbaar, dus vis niet achter het net en wees er snel bij! Dank voor jullie aandacht, en nu de drop!

Zin om vooraf een borrel te doen? Kom dan langs bij Park 6, ons gratis toegankelijke en sfeervolle indoorpark op zeshoog! Speel gratis (arcade)games of pingpong, scoor een cocktail of speciaalbiertje en check videokunstwerk Canvas! www.tivolivredenburg.nl/park6