Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Uitvoerenden

Oorkaan Ensemble
Michela Zanoni harp
Michele Mazzini klarinet
Robbrecht Van Cauwenberghe bajan
Veysel Dzhesur slagwerk

Caecilia Thunnissen regie
Yorick Stam concept
Morgana Machado Marques scenografie

Locatie
Cloud Nine
Bekijk de trailer

Vier! Feest met Oorkaan Ensemble (4+)

Theatraal concert met 4 topmusici

Geweest

HOE KLINKT SAMEN?
Een blauwe met een cape van mouwen. Een grijze krijger met papieren spieren. Een mega-gele magiër, en een rode honderd-snarige. O, en natuurlijk Guy! Als dat maar goed gaat… Als ze hun bijzondere krachten samenbrengen, gebeurt er iets dat maar eens in de honderdvier jaar voorkomt! Voor je het weet ben je ergens anders. Je hoort muziek. Het komt steeds dichterbij. Vier musici spelen vrolijk, hinkelend, struikelend. Samen vieren ze iets bijzonders. Met zijn vieren samen, dat is een feest!

De vier topmusici in het nieuw opgerichte Oorkaan Ensemble spelen theatrale concerten zonder woorden. Zij combineren verschillende culturen en muziektradities. Ze vertellen niets meer dan het verhaal dat je uit de muziek kan horen. Dat is in Vier! een hele reis, vol Turkse klanken, Mozart en meer. En het eindigt met een feestje.

Vier! in co-regie van Caecilia Thunnissen (winnaar Yamaward 2020) en Yorick Stam, is een vrolijk theatraal familieconcert voor iedereen van 4-104 jaar, vol (on)herkenbare klanken, beweging en humor.

Adviesleeftijd: 4 tot 104
Language No Problem

Dit is het verplaatste concert van zondag 23 januari 2022.

Korting vanaf vier concerten
Bij dit concert kun je 15% korting ontvangen door voor vier of meer klassieke concerten tegelijk kaarten aan te schaffen. Kijk hier hoe het werkt.