Programma

Aanvang 18.30 uur
Deuren open 17.30 uur
Verwachte eindtijd 19.30 uur

Aanvang 21.00 uur
Deuren open 20.00 uur
Verwachte eindtijd 22.00 uur

J.S. Bach Ciaconne voor vioolsolo uit: Partita nr. 2
C.Ph.E. Bach Empfindungen voor viool en piano
Beethoven Judas Maccabeus variaties voor cello en piano
J.C. Bach Pianotrio nr. 1
Mozart Pianotrio in Bes
Haydn Rondo uit: Pianotrio in Es

Uitvoerenden

Van Swieten Society
Heleen Hulst viool
Diederik van Dijk cello
Bart van Oort fortepiano

Locatie
Hertz

Van Swieten Society

De Keuze van Baron van Swieten

Geweest

Dit concert gaat door onder de huidige coronamaatregelen.

Dit concert vindt om 18.30 en om 21.00 uur plaats.

Dit concert is vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verplaatst van maandag 22 februari naar de bovenstaande datum. Actuele informatie over afgelastingen en verplaatsingen door corona vind je hier. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Je begrijpt vast dat deze situatie een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen ticketkopers daarom om hun mail goed in de gaten te houden.

In het achttiende-eeuwse Wenen was de Nederlandse baron Van Swieten een belangrijke culturele weldoener. Hij inspireerde vrienden als C.Ph.E. Bach, Mozart, Haydn en Beethoven, ondersteunde hen financieel en organiseerde concerten. Met een toepasselijk, divers programma eert de Van Swieten Society de kleurrijke naamgever.

Lees hier de uitgebreide toelichting bij het concert, geschreven door Bart van Oort.

Veilig en ontspannen naar TivoliVredenburg
Geen corona-gerelateerde klachten? We ontvangen je graag! Bij al onze evenementen volgen we natuurlijk de actuele richtlijnen, en ons eigen protocol. Bij binnenkomst (met een geldig ticket) zullen wij vragen naar jouw gezondheid en die van je huisgenoten. Je kunt deze gezondheidscheck op de dag van je bezoek ook alvast online doen en bij binnenkomst je groene scherm tonen. Bereid je bezoek goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.