Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
donderdag 9 mei 2019

Van Dik Hout

Een springlevend monument van de Nederpop | in De Helling

geweest
zaal open
19:30
aanvang
20:15

Tijden zijn onder voorbehoud.

support act
geen
locatie
donderdag 9 mei 2019

Van Dik Hout

Een springlevend monument van de Nederpop | in De Helling

geweest

Dit concert is helemaal uitverkocht maar Van Dik Hout komt op 19 december terug naar Utrecht in een show in onze Pandora.

De Nederlandstalige rockband Van Dik Hout viert in 2019 zijn 25-jarig bestaan! Daar hoort natuurlijk een tournee bij, want het is toch leuker om Stil In Mij mee te brullen met honderden anderen dan in je eentje op je slaapkamer. Martin Buitenhuis en zijn mannen kunnen terugkijken op een indrukwekkende carrière met een al even indrukwekkende start: van het debuutalbum Van Dik Hout (1994) werden in no-time 100.000 exemplaren verkocht. Daarnaast leverde hun uitstapje samen met Acda en de Munnik als De Poema’s de enorme hits Houten Hart en Zij Maakt Het Verschil op. Met hun poëtische, eerlijke rock van consequent hoog niveau is Van Dik Hout in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een springlevend monument van de Nederpop! Daar zijn wij wel even stil van.

Op deze avond spelen ze het debuutalbum “Van Dik Hout” uit 1994 integraal. (Met o.a. de nummers Stil In Mij, Alles Of Niets, Meer Dan Een Ander).