Zaal open
Aanvang
Regulier
Regulier
€ 37,50
CJP
€ 30,10
Inclusief servicekosten en garderobe.
Uitvoerenden

Hannes Minnaar piano
Maria Milstein viool
Gideon den Herder cello

Programma

Haydn Trio in C Hob. XV/27
Gabriel Prokofjev nieuw werk (wereldpremière)
Dvořák Trio op. 65

Locatie
Hertz

Van Baerle Trio

Maria Milstein, Hannes Minnaar, Gideon den Herder

incl. servicekosten & garderobe

De roem van het Van Baerle Trio strekt zich uit tot ver buiten de landsgrenzen. De drie spelers zijn perfect op elkaar ingespeeld maar hebben ieder afzonderlijk ook een grote staat van dienst. Hannes Minnaar is een van de meest succesvolle Nederlandse pianisten van dit moment. Maria Milstein is dit lopende seizoen Artist in residence bij onze AVROTROS-concerten en Gideon den Herder is aanvoerder van de celli van het Residentie Orkest. Een garantie voor triospel op het allerhoogste niveau.

Haydn, Dvořák en een Nederlandse première van Prokofjev
Het onvolprezen Van Baerle Trio heeft de eer een nieuw werk van Prokofjev ten doop te mogen houden. Niet van Sergej maar van zijn kleinzoon Gabriel. Als componist en dj bedient hij zich van een andere muziektaal maar er zijn ook overeenkomsten met zijn illustere grootvader, zo schreef hij orkestmuziek, balletmuziek, kamermuziek, vocale werken en filmmuziek. Er is zelfs een kleine kans dat Gabriel Prokofjev de première bijwoont en na afloop van het concert als dj het feestje compleet maakt. Iets traditioneler ingesteld? Dan kunt u genieten van een aanstekelijke, goed gehumeurde Haydn en een met heerlijke melodieën strooiende Dvořák.

Korting vanaf vier concerten
Bij dit concert kun je 15% korting ontvangen door voor vier of meer klassieke concerten tegelijk kaarten aan te schaffen. Kijk hier hoe het werkt.

Zie ook

Elisabeth Leonskaja

Eerste en tweede Weense School

Quatuor Ébène

Schumanns eerste strijkkwartet

Trio Faust, Melnikov & van der Zwart

Brahms Trio voor piano, viool en hoorn