menu zoeken
Naar agenda
maandag 13 augustus 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

UIT 2018

Introweek voor kersverse 030-studenten

aanvang
09:30

Het inschrijven voor UIT 2018 is gesloten.

De Utrechtse Introductie Tijd, kortweg UIT, is de algemene stadsintroductie voor alle aankomende (master) studenten die in Utrecht gaan studeren. Of je nu uit het zuiden of het noorden van het land komt, wel of niet op kamers gaat, de UIT is voor iedereen die gaat studeren aan de Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, HKU, Universiteit voor humanistiek, Marnix Academie, Thim van der Laan, TIO en Schoevers.

De UIT 2018 is de allerbeste manier om je studententijd te beginnen! Tijdens deze algemene stadsintroductie krijg je de kans om samen met 4.200 andere eerstejaarsstudenten kennis te maken met je medestudenten, de onderwijsinstellingen, de studentenorganisaties en natuurlijk de stad Utrecht zelf.

Een deel van het programma vindt plaats in ons pand, waaronder de openingsshow, het openingsfeest, verschillende culturele evenementen, workshops en natuurlijk het donderdagavondfeest. En dat is niet alles, want elke donderdagavond zet Pop-O-Matic het weekend in en ook dit jaar is er een speciale UIT-editie met no less dan Jacin Trill (live)! Entree is gratis voor iedereen, ook als je niet meedoet aan de UIT. Zie je daar!

Wellicht vind je ook interessant

do 29 nov 2018

Mechanical Ecstasy

Een extravagante RoXY/ iT revival.

do 27 dec 2018

3e Keesdag met Kees van Hondt

Kees in het Chinees

zo 2 dec 2018

Fluister: Rauelsson + Tatu Rönkkö

Samenwerking tussen Liima percussionist en moderne folk artiest

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord