woensdag 21 maart 2018

De Utrechtse Election Night 

19:30
zaal open
20:00
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

programma

vers-van-de-pers uitslagen
analyse
pubquiz
live muziek
cabaret

woensdag 21 maart 2018

De Utrechtse Election Night 

Politieke junkies opgelet! Op 21 maart kiest Utrecht een nieuwe gemeenteraad. In TivoliVredenburg organiseren we daarom ’s avonds een Election Night. De NOS is ook present en neemt haar uitslagenuitzending live vanuit het gebouw op. Kom langs en ga helemaal voorbereid op de nieuwe gemeentepolitiek de deur uit!

Utrechtse én nationale uitslagen
In de Pandora blikken we samen met (kandidaat-)raadsleden, journalisten, cabaretiers en muzikanten terug op de Utrechtse campagnes, analyseren we het politieke landschap en volgen we live de uitslagen van Utrecht. Met muziek van Eva van Manen, cabaret van Ruud Smulders, politieke analyse van Diane Hoekstra, Yelle Tieleman en Wouter de Heus (#Utrecht Kiest Podcast), politieke songs door DJ St. Paul en een heuse pubquiz onder leiding van journalist Ton van den Berg waarin jouw kennis van de verkiezingen getest wordt!

Vanaf de pleinen zendt de NOS haar speciale uitslagenuitzending uit en nemen Rob Trip en Dionne Stax je mee voor de exit polls van verschillende Nederlandse gemeenten. Ook blijf je op de hoogte van de uitslagen van het Wiv-referendum.

Praktische informatie
De gehele avond is vrij toegankelijk voor iedereen. Vanaf 19.30 gaan de deuren open. Wees wel op tijd, want vol = vol!
Let op: i.v.m. veiligheidsmaatregelen geldt op deze avond een identificatieplicht. Zonder geldig identiteitsbewijs kan toegang niet worden gegarandeerd.

De Utrechtse Election Night is een programma van de Gemeente Utrecht (Pandora en Pandora Foyer) en de NOS (Plein 6 en KF Hein Foyer).