vrijdag 6 maart 2020

Utrecht International Comedy Festival 2020

Zin om te lachen?

geweest
17:00
aanvang
18:45
zaal open
00:00
verwachte eindtijd
locatie
vrijdag 6 maart 2020

Utrecht International Comedy Festival 2020

Zin om te lachen?

geweest

Naast de dagkaarten voor vrijdag 6 maart en zaterdag 7 maart zijn er ook passe-partouts kaarten verkrijgbaar voor beide dagen.

Het Utrecht International Comedy Festival heeft Utrecht op de kaart gezet van comedyliefhebbers over de hele wereld. En op 6 en 7 maart 2019 zal er in TivoliVredenburg in Utrecht dan ook weer een programma staan dat alle kanten van stand-up comedy laat zien. Van politieke humor tot woordgrappen. Van beeldschone liedjes tot fysieke humor waarbij de artiest over het publiek heen kruipt. Van Nederlandstalige legendes tot de nieuwste Engelstalige talenten: op het UICF maak je het mee!

Het Utrecht International Comedy Festival (UICF) is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een internationaal toonaangevend festival. Zo werd het UICF als enige Nederlandse evenement door het Amerikaanse cultuurmagazine Vulture uit New York in een top 10 lijst gezet van beste comedyfestivals van de wereld.

Tijdens de twee avonden van het UICF komen alle vormen van stand-up comedy aan bod. En door de ontspannen opzet van het programma, is het ook een festival dat leuk is voor jong en oud. Of je als comedy-junkie nou zin hebt om acht shows achter elkaar te kijken, of dat je liever één of twee shows wil zien en tussendoor met een lekkere bak eten van de Food Street wat wil bijkletsen met vrienden: op het UICF is er ruimte voor iedereen.

Het is deze unieke combinatie van een uitgebreid aanbod, een relaxte sfeer, een uitgekiend programma met oude rotten en nieuw talent én het geheel Engelstalige deel van het programma, dat het UICF essentieel maakt voor zowel de hardcore comedyliefhebber als degene die voor het eerst kennis maakt met een van de meest vitale kunstvormen die dit land rijk is. Reden dus om niet te lang te wachten met het kopen van kaartjes.

Kijk voor meer informatie op de website van UICF.

Zie ook