Menu Sluit Agenda Zoeken Kassa
zaterdag 9 maart 2019

Utrecht International Comedy Festival 2019

Zin om te lachen?

€ 39,75

Bestel tickets

Inclusief servicekosten & garderobe.

aanvang
18:00
zaal open
17:00
locatie
line-up
Babatunde Aléshé, Brian K. Jordan, Chris Betts, Dave Johns, Dhamander Singh, Faye Treacy, Hans Gommer, Jans Budding, John Robertson, Jurg van Ginkel, Kae Kurd, Karsten Blomvik, Kristyna Haklova, Lauren Pattison, Luca Ravenna, Maisie Adam, Martijn Oosterhuis, Patrick Meijer, Paul Currie, Reggi Bärris, Ronald Smink, Trista Mrema, Zenjiro, Anuar, Arbi el Ayachi, Brian K. Jordan, Iwein Segers, Jim Williams, Kim Schuddeboom, Kor Hoebe, Mark Waumaus, Murth Mossel, Pepijn Schoneveld, Peter Sterk, Radio Willekeur, Roel C. Verburg, Ronald Smink, Ronald Snijders, Ruud Smulders, Tobi Kooiman, Tom Sligting, Wilko Terwijn
zaterdag 9 maart 2019

Utrecht International Comedy Festival 2019

Zin om te lachen?

€ 39,75

Bestel tickets

Inclusief servicekosten & garderobe.

Naast de dagkaarten voor vrijdag 8 maart en zaterdag 9 maart zijn er ook passe-partouts kaarten verkrijgbaar voor beide dagen.

Het Utrecht International Comedy Festival heeft Utrecht op de kaart gezet van comedyliefhebbers over de hele wereld. En op 8 en 9 maart 2019 zal er in TivoliVredenburg in Utrecht dan ook weer een programma staan dat alle kanten van stand-up comedy laat zien. Van politieke humor tot woordgrappen. Van beeldschone liedjes tot fysieke humor waarbij de artiest over het publiek heen kruipt. Van Nederlandstalige legendes tot de nieuwste Engelstalige talenten: op het UICF maak je het mee!

Het Utrecht International Comedy Festival (UICF) is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een internationaal toonaangevend festival. Zo werd het UICF onlangs nog als enige Nederlandse evenement door het Amerikaanse cultuurmagazine Vulture uit New York in een top 10 lijst gezet van beste comedyfestivals van de wereld.

Tijdens de twee avonden van het UICF komen alle vormen van stand-up comedy aan bod. En door de ontspannen opzet van het programma, dat zich afspeelt verdeeld over zeven zalen, is het ook een festival dat leuk is voor jong en oud. Of je als comedy-junkie nou zin hebt om acht shows achter elkaar te kijken, of dat je liever één of twee shows wil zien en tussendoor met een lekkere bak eten van de Food Street wat wil bijkletsen met vrienden: op het UICF is er ruimte voor iedereen.

Het is deze unieke combinatie van een uitgebreid aanbod, een relaxte sfeer, een uitgekiend programma met oude rotten en nieuw talent én het geheel Engelstalige deel van het programma, dat het UICF essentieel maakt voor zowel de hardcore comedyliefhebber als degene die voor het eerst kennis maakt met een van de meest vitale kunstvormen die dit land rijk is. Reden dus om niet te lang te wachten met het kopen van kaartjes. De early-bird periode begint op 1 oktober.

Kijk voor meer informatie op de website van UICF.

Ook interessant

vr 19 apr 2019

Wibi Soerjadi

Fabelachtig pianoconcert

zo 12 mei 2019

Sven Ratzke en Claron McFadden: Groschenblues

Virtuoos cabaretspektakel geïnspireerd op Brecht en Weill

vr 22 feb 2019

The Gloaming

Traditionele Ierse muziek

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord