Utrecht International Comedy Festival 2018 - Passe-Partout - TivoliVredenburg
Naar agenda
vrijdag 6 april 2018

Utrecht International Comedy Festival 2018 – Passe-Partout

Zin om te lachen?

56,50

prijzen zijn inclusief servicekosten

line-up
Dian Liesker
Bert Gabriels
Thomas Smith
Jeroen Leenders
Leon van der Zanden
Wouter Monden
Harry Glotzbach
Jazz Comedy
Gerrie Smits
Arie Engel Koomen
Jose Schuringa
Meer namen volgen!
aanvang
17:30
zaal open
17:00
UICFhumorcomedystandup

Voor zowel de vrijdag, zaterdag en de passepartouts zijn een beperkt aantal earlybird tickets! Dagkaarten kosten 29,- en passe-partouts 56,50.

Utrecht wordt twee dagen lang omgetoverd tot dé stand-up comedy stad van Nederland tijdens het Utrecht International Comedy Festival op vrijdag 6 en zaterdag 7 april 2018 in TivoliVredenburg. Met twee dagen lang een compleet programma van de beste en meest vernieuwende comedians, gewaagde comedy-experimenten en briljante shows die nog nooit eerder in Nederland te zien waren. Kom zelf zien hoe bijzonder stand-up comedy kan zijn en ontdek het beste talent uit binnen- én buitenland.

En wat brengt de 2018-editie? Natuurlijk is stand-up comedy weer de basis. Met dit jaar nog meer solo-shows tijdens het festival waarin comedians de kans krijgen om een uur lang het publiek te vermaken. Zo zal comedian Paul Currie optreden met zijn absurdistische voorstelling ‘Re-release the Baboons’ (*****- Skinny), waarmee hij door de UK tourde. En anders is er het extravagante spektakel van DENIM (de support act van Florence & The Machine, ***** – The Scotsman): de drag queen-groep uit Londen die je gezien moet hebben met een waanzinnige show vol zang en comedy. Maar ook de Schotse nieuwkomer ‘Scottish Comedian of the Year’ Daisy Earl maakt haar Nederlandse debuut. Al nieuwsgierig? Dit is nog maar een greep uit de buitenlandse acts!

Ook Nederlandse en Vlaamse comedians zijn goed vertegenwoordigd. Comedian Harry Glotzbach (Lowlands, Paaspop), Max van den Burg (publieksprijs Cameretten) en Felix Heezemans (publieksprijs Leids Cabaret Festival) zijn erbij maar ook bekende namen als Arie Koomen, Jeroen Leenders en Leon van der Zande. Verwacht ook de grote namen van de toekomst, want net als afgelopen jaren zal ook nieuw talent een plekje krijgen in de line-up shows. Maar er is ook ruimte voor experimenten. Zo schrijft comedian Wouter Monden (Q-Musical) speciaal voor het festival een nieuwe show, en houdt hij het hele schrijfproces bij via regelmatige vlogs op de social media van UICF.

Wellicht vind je ook interessant

do 25 jan 2018

Comedyhuis ComedyCloud

za 7 apr 2018

Utrecht International Comedy Festival 2018

Zin om te lachen?

zo 15 apr 2018

The School of Life Festival

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord