menu zoeken
Naar agenda
zaterdag 15 december 2018

UJazz Fest 2018

feat. Jasper van 't Hof

34,-
programma

Jasper van ‘t Hof, Yuri Honing, Jamie Peet, Stefan Lievestro, Utrechts Jazz Archipel, Steven Kamperman, Dion Nijland, Kika Sprangers, Ad Colen, Marc Scholten, Prashant Samlal, Ruben Drenth, Marit van der Lei, Mees Siderius, Mark Alban Lotz, Michiel van Bakel

aanvang
19:30
zaal open
19:00
Regulier
€ 34,-
€ 28,25

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe.

locatie

Er zijn bij de concerten tijdens dit festival enkel zitplaatsen beschikbaar. Er is vrije plaatskeuze.

De achtste editie van UJazz Fest staat in het teken van nieuwe verbindingen. Verbindingen tussen de hoofdgasten en de Utrechtse jazzscene, tussen generaties musici en tussen jazz en visuele kunst. Een van de hoofdgasten is de internationaal gelauwerde pianist/componist en Buma Boy Edgar Prijs winnaar 2018 Jasper van ’t Hof. Na meer dan vijftig jaar overal ter wereld gespeeld te hebben, is hij nog steeds nieuwsgierig. Neergestreken in Nederland zal hij de verbinding aangaan met de Utrechtse Jazz Archipel, en met zijn eigen kwartet in een ijzersterke en unieke bezetting. Daarin zullen bassist Stefan Lievestro, drummer Jamie Peet en speciale gast saxofonist Yuri Honing hun opwachting maken. Honing en van ’t Hof, allebei internationaal zeer actief en veelgeprezen: ze kennen elkaar al vele jaren en zien ernaar uit om voor het eerst samen op het podium te staan.

Er gebeurt nog veel meer op de drie podia van UJazz Fest 2018: verwacht videokunst, geïmproviseerde jazz, jong talent en een dampende slotact. Kortom: een feest voor de nieuwsgierige jazzliefhebber! De jongste generatie Utrechtse jazzmusici laat van zich horen, o.a. Prashant Samlal, Ruben Drenth, Marit van der Lei, Mees Siderius en vaandeldraagster (en young VIP 2018) Kika Sprangers. Improvisatie op fluiten en electronica door Mark Alban Lotz, op videowerken van Michiel van Bakel. Verder improvisatie met video en speciale features met onder anderen Steven Kamperman, Dion Nijland, Ad Colen en Marc Scholten.

Op de hoogte blijven van al het jazzaanbod in TivoliVredenburg? Schrijf je in voor de jazznieuwsbrief!

 

Wellicht vind je ook interessant

zo 16 dec 2018

Jasper Blom Quartet

feat. Bert Joris & Nils Wogram

zo 3 mrt 2019

Rein de Graaff Trio

met Ronnie Cuber, Benjamin Herman & Maarten Hogenhuis

ma 22 apr 2019

Cristina Branco

Wereldberoemde Fadista

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord