donderdag 5 augustus 2021

Uitzending: Walk The OnLine #2

Gratis - ontdek vier artiesten in een online tour door TivoliVredenburg

donderdag 5 augustus 2021

Uitzending: Walk The OnLine #2

Gratis - ontdek vier artiesten in een online tour door TivoliVredenburg

Deze zomer blikken we terug op de hoogtepunten uit ons online programma van afgelopen jaar. Dit weekend staat ons gebouw voor de allerlaatste keer in het teken van Walk The Line. Een mooie aanleiding voor de première van de tweede online editie van Walk The Line, opgenomen in maart. Niet langer exclusief achter een betaalmuur, maar gratis te bekijken voor iedereen! Kijk mee via Studio TivoliVredenburg, YouTube en Facebook.

We nemen je mee op een unieke virtuele tour door ons gebouw. Onderweg maken we vier tussenstops in Ronda, Grote Zaal, Pandora en Hertz. Daar bieden we muzikanten, bands en ensembles van eigen bodem een (online) podium. Zo krijg je een uniek kijkje achter de schermen, zie je hoe het met TivoliVredenburg gesteld is in coronatijd, maar kijk en luister je natuurlijk naar heel veel muziek! Deze uitzending geeft je de unieke kans om in één bezoek diverse genres, kunstvormen en zalen te ervaren en zo te ontdekken waar TivoliVredenburg voor gemaakt is. Walk The Line en verbreed je horizon.

Kom je langs bij Walk The Line? Kijk hier voor een overzicht van alle edities.

Meer livestreams terugkijken?
Neem een kijkje in ons uitgebreide online archief. Ga naar Studio TivoliVredenburg of abonneer je op ons YouTube kanaal.