donderdag 15 juli 2021

Uitzending: REMY. X ARO

Gratis - Remy van Kesteren met zijn analoge robotorkest

geweest
20:30
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

donderdag 15 juli 2021

Uitzending: REMY. X ARO

Gratis - Remy van Kesteren met zijn analoge robotorkest

geweest

Deze zomer blikken we terug op de hoogtepunten uit ons online programma van afgelopen jaar. Vandaag de première van de livestream van Remy van Kesteren met zijn analoge robotorkest. Kijk mee via Studio TivoliVredenburg, YouTube en Facebook.

Remy van Kesteren met een robotorkest? Ja, dat lees je goed. Twee jaar geleden toerde Remy al door Nederland met een twintigtal robots, die als een soort analoge drumcomputer zijn muzikale wereld mee helpen scheppen. Het afgelopen jaar is hard gewerkt aan een 2.0 versie van dit orkest door zijn muzikale kompaan Jurjen Alkema, ook verantwoordelijk voor de oogverblindende videomapping van hun show. Harder. Better. Faster. Stronger. De robots zijn langzaam uitgegroeid tot één groot muzikaal beest dat Remy niet alleen volgt, maar hem ook uitdaagt en verrast. Samen verleggen ze de grenzen weer een stukje verder. Geheel in lijn met deze tijd is het ook nog eens de meest coronaproof band die je je kan bedenken. Intiem, groots, de concertzaal als huiskamer en de eigen fantasie als universum.

Meer livestreams terugkijken?
Neem een kijkje in ons uitgebreide online archief. Ga naar Studio TivoliVredenburg of abonneer je op ons YouTube kanaal.