zondag 15 augustus 2021

Uitzending: Maarten Hogenhuis Trio +2

Gratis - eenmalige herhaling

20:30
aanvang

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Maarten Hogenhuis sax
Ian Cleaver trompet
Jesse van Ruller gitaar
Mark Schilders drums
Phil Donkin bas

zondag 15 augustus 2021

Uitzending: Maarten Hogenhuis Trio +2

Gratis - eenmalige herhaling

Deze zomer blikken we terug op de hoogtepunten uit ons online programma van afgelopen jaar. Vandaag zenden we eenmalig het concert uit dat saxofonist Maarten Hogenhuis met zijn trio gaf tijdens een Sunday Afternoon Jazz livestream in februari. Kijk mee via Studio TivoliVredenburg, YouTube en Facebook.

Met BRUUT!, Krupa & the Genes en zijn eigen trio is saxofonist Maarten Hogenhuis een welkome gast op de Nederlandse jazzpodia. Hij staat bekend om zijn vermogen om met weinig middelen uitgesproken, pakkende muziek te maken. In 2019 werd hij gevraagd voor de prestigieuze North Sea Jazz Compositieopdracht, waarvoor hij zijn vaste trio uitbreidde met een aantal gastmusici. Het concert van vanmiddag bouwt voort op deze formule. Zo treden naast zijn vaste ritmesectie ook trompettist Ian Cleaver en gitarist Jesse van Ruller aan. Zij spelen nieuwe composities en een selectie van minder bekende standards uit het American Songbook.

Na afloop van deze uitzending is het concert niet meer terug te kijken.

Meer livestreams terugkijken?
Neem een kijkje in ons uitgebreide online archief. Ga naar Studio TivoliVredenburg of abonneer je op ons YouTube kanaal.