maandag 27 september 2021

ILFU Online Book Talk met Maxim Osipov

International Literature Festival Utrecht

geweest
maandag 27 september 2021

ILFU Online Book Talk met Maxim Osipov

International Literature Festival Utrecht

geweest

Je kunt dit programma op 27 september vanaf 19:00 uur bekijken via een uitzending op deze pagina (en daarna is het nog 2 weken on demand terug te kijken). Om deze uitzending te kunnen bekijken dien je een ticket gekocht te hebben via bovenstaande button. Bij aankoop ontvang je een persoonlijke inlogcode voor de uitzending, te vinden in het pdf-bestand van je bevestigingsmail. Bekijk ook de veelgestelde vragen over onze livestreams.

De Russische schrijver en cardioloog Maxim Osipov won in Rusland verscheidene literaire prijzen. Van zijn hand verschenen meerdere bundels met verhalen die zowel in eigen land als daarbuiten veel aandacht kregen. De Volkskrant noemt hem “een meester in zwarte humor en wrange ironie” en gaf zijn verhalenbundel 'De wereld is niet stuk te krijgen' vijf sterren. De verhalen gaan over het Russische leven vanuit net zo diverse invalshoeken als de inwoners van het land. De Russisch-Nederlandse filmmaker Aliona van der Horst interviewt Osipov.

Over ILFU TV
ILFU TV is het online boekenprogramma van het ILFU. Dagelijks is er een online Book Talk te zien met uiteenlopende schrijvers over hun nieuwe boek, opgenomen in de ILFU studio. Elke dag om 19.00 uur kun je een nieuwe aflevering online bekijken en daarna on demand terugkijken. De online Book Talks zijn voor ILFU members gratis te bekijken via Mijn ILFU. De online Book talks zijn Engels gesproken.