dinsdag 28 september 2021

ILFU Online Book Talk met Laila Lalami

International Literature Festival Utrecht

dinsdag 28 september 2021

ILFU Online Book Talk met Laila Lalami

International Literature Festival Utrecht

Je kunt dit programma op 28 september vanaf 19:00 uur bekijken via een uitzending op deze pagina (en daarna is het nog 2 weken on demand terug te kijken). Om deze uitzending te kunnen bekijken dien je een ticket gekocht te hebben via bovenstaande button. Bij aankoop ontvang je een persoonlijke inlogcode voor de uitzending, te vinden in het pdf-bestand van je bevestigingsmail. Bekijk ook de veelgestelde vragen over onze livestreams.

De Marokkaans-Amerikaanse Pulitzerprijs-nominee Laila Lalami is docent aan de Universiteit van Californië, romancier en essayist. Finalist van de Booker- en de Pulitzerprijs en betekende haar wereldwijde doorbraak. 'De zaak aan Highway 62' was finalist voor o.a. De National Book Award, de Kirkus Prize en de Aspen Literary Award. 'La Florida' is het gefictionaliseerde reisverslag van de eerste zwarte ontdekkingsreiziger van Amerika; een Marokkaanse slaafgemaakte wiens getuigenis nooit is opgenomen in de officiële geschiedschrijving. 'De zaak aan Highway 62' is een actuele, provocerende en aangrijpende roman over de immigrant. Een familiesaga, whodunnit en liefdesgeschiedenis in één, die op subtiele wijze de problemen van de westerse maatschappij blootlegt.

Over ILFU TV
ILFU TV is het online boekenprogramma van het ILFU. Dagelijks is er een online Book Talk te zien met uiteenlopende schrijvers over hun nieuwe boek, opgenomen in de ILFU studio. Elke dag om 19.00 uur kun je een nieuwe aflevering online bekijken en daarna on demand terugkijken. De online Book Talks zijn voor ILFU members gratis te bekijken via Mijn ILFU. De online Book talks zijn Engels gesproken.