zaterdag 2 oktober 2021

ILFU Online Book Talk met Jonathan Franzen

International Literature Festival Utrecht

zaterdag 2 oktober 2021

ILFU Online Book Talk met Jonathan Franzen

International Literature Festival Utrecht

Je kunt dit programma op 2 oktober vanaf 19:00 uur bekijken via een uitzending op deze pagina (en daarna is het nog 2 weken on demand terug te kijken). Om deze uitzending te kunnen bekijken dien je een ticket gekocht te hebben via bovenstaande button. Bij aankoop ontvang je een persoonlijke inlogcode voor de uitzending, te vinden in het pdf-bestand van je bevestigingsmail. Bekijk ook de veelgestelde vragen over onze uitzendingen. 

De Amerikaanse schrijver Jonathan Franzen wordt geïnterviewd door journalist Hans Bouman, direct na de wereldwijde verschijning van zijn boek 'Crossroads' op 1 oktober (in vertaling: Kruispunt). Jonathan Franzen brak in 2001 internationaal door met zijn meesterwerk 'De Correcties', waarvoor hij de National Book Award ontving, en publiceerde in 2010 'Vrijheid', als een van de beste romans van deze eeuw. Zijn nieuwe roman 'Kruispunt' vertelt het verhaal van een Amerikaans gezin in het midwesten op een kruispunt van een morele crisis. Zoals in al zijn romans slaagt Franzen er ook in 'Kruispunt' weer in het kleine, particuliere gezinsleven te laten versmelten met het grotere, maatschappelijke verhaal.

Over ILFU TV
ILFU TV is het online boekenprogramma van het ILFU. Dagelijks is er een online Book Talk te zien met uiteenlopende schrijvers over hun nieuwe boek, opgenomen in de ILFU studio. Elke dag om 19.00 uur kun je een nieuwe aflevering online bekijken en daarna on demand terugkijken. De online Book Talks zijn voor ILFU members gratis te bekijken via Mijn ILFU. De online Book talks zijn Engels gesproken.