Zaal open
Aanvang
Verwacht einde
Support act
Freez
Locatie
Slottuin Zeist
Attend
Facebook-event

Typhoon

Openluchtconcert in Slottuin Zeist i.s.m. De Peppel

Geweest

Akoestische Veranda Sessies

Poppodium de Peppel, TivoliVredenburg en Slot Zeist organiseren een aantal openluchtconcerten deze zomer in het Slottuintheater. Op deze unieke locatie met zittribune in de tuin met uitzicht op Slot Zeist belooft het een bijzondere avond te worden.

De Zwolse rapper Typhoon sprong met zijn tweede album Lobi Da Basi (2014) ver over de grenzen van zijn genre. Het resultaat: ook niet-hiphoppers gingen massaal overstag voor de ongebreidelde levenslust die uit zijn muziek spreekt. Terwijl Lobi Da Basi platina werd, ging Typhoon met zijn Titanenband op een zegetour langs Pinkpop, Lowlands, North Sea Jazz. Na een periode van rust en inspiratie betreedt Typhoon komende zomer weer het podium om een aantal akoestische optredens te verzorgen. In een intieme setting brengt hij, samen met enkele leden uit zijn Titanenband, zijn meest bekende nummers in een nieuw jasje, nieuwe songs en meer.

Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar. Er is vrije plaatskeuze. Meer informatie over de locatie lees je hier.

Weersomstandigheden
Omdat het concert op een buitenlocatie is adviseren we om op de dag zelf de weeromstandigheden te bekijken. Je kunt eventueel ook een kussentje meenemen om op te zitten.

Route & Parkeren
Het Slottuintheater staat in de tuin van Slot Zeist. Je bereikt het theater via het witte bruggetje aan de Hernhuttersingel aan de achterkant van het Slot. Naast het Slottuintheater is een parkeerplaats waar je gratis je auto kwijt kunt. Omdat hier niet veel ruimte is raden we je aan om met de fiets te komen. Via deze link kun je de route naar Slottuin Zeist (Zinzendorflaan 1, Zeist) opzoeken.

Fietsen: Voor fietsen is er bij voetbalvereniging Jonathan plek om je fiets te stallen.

Openbaar vervoer: Slot Zeist is goed bereikbaar met het OV. Vanaf het NS Station Utrecht Centraal en/of station Driebergen-Zeist vertrekken bussen die dichtbij Slot Zeist stoppen.

Eten & Drinken
Bij Slottuin Zeist is een bar aanwezig waar je met munten betaald. Bij de muntenverkoop kan zowel met pin als cash betaald kan worden. Voor de kleine trek zijn er ook friet en snacks beschikbaar.