Bekijk hier alle

CLUBNIGHTS
Aanvang
Zaal open
Verwacht einde
Programma

Prins S. En De Geit
De Danshal
Tante Joke Karaoke Band
Zer00’s Heroes DJ-set
Vinylfeestje
Silent Disco: Metal, Kerst en Hits Different
Hollandse Drop

Leeftijd
18+ (ID verplicht)
Locatie
TivoliVredenburg
Attend
Facebook-event

Tweede Kerstfeest Festival

All you want for Christmas en alles Wat Jij Wil! 

Geweest

Klik hier voor de 2023 editie.

TivoliVredenburg is er voor jou en je vrienden op Tweede Kerstdag! Met de pakkende naam Het Tweede Kerstfeest Festival pakken we het volledige pand in als gestoord kerstpakket om te ontdekken en in te verdwalen. De beste kersttraditie van Utrecht!

Als iemand kerst kapot kan maken, dan is het Prins S. wel. Na een berg karaoke met de Tante Joke Karaoke Show komt Prins S. en de Geit, keiblij naar de Kerstboerderij. Afsluiter in de Ronda is Zer00’s Heroes, van Britney b*tch naar Gigi D’Agostino, de extra kilo’s vliegen eraf.

Buiten is het koud maar de Pandora wordt het domein van De Danshal. De lekkerste dancehall beats, power soca, reggaeton & latin. Bloedheet zaaltje met de Good Vibes Only stempel van De Danshal.

De sleutels van Cloud Nine gaan naar Vinylfeestje, kies geef dans de nacht weg vinylstijl. Het kleine krakende broertje van Singlefeestje is er gierend bij. Hierna nemen de boys van Hollandse Drop over met Pop in jemoerstaal, alle stijlen!

Verderrrr in ’t pand! metal, kerst & Hits Different! 3-kanaals Silent Disco op Plein 5. Food & chill in Park 6, Studio Pandora zorgt voor live radioshows met heerlijk disco geweld. All you want for christmas en alles Wat Jij Wil!

Benieuwd naar het tijdschema? Kijk eens!