Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
zaterdag 23 november 2019

Trijntje Oosterhuis

Een van de succesvolste en meeste veelzijdige zangeressen van Nederland

€ 25,35

incl. servicekosten & garderobe

Uitverkocht

Bekijk het gehele Avondje Uit-programma hier!

zaal open
19:00
aanvang
20:00

Tijden zijn onder voorbehoud.

Staanplaatsen
€ 25,35

Deze prijzen zijn inclusief servicekosten en garderobe.

support act
geen
locatie
zaterdag 23 november 2019

Trijntje Oosterhuis

Een van de succesvolste en meeste veelzijdige zangeressen van Nederland

€ 25,35

incl. servicekosten & garderobe

Uitverkocht

Een album geproduceerd door Jett Rebel, een nieuwe single én een nieuwe clubtour; Trijntje Oosterhuis gaat terug naar hoe het allemaal begon:

Amsterdam, begin jaren negentig. In het clubcircuit speelt een toen nog onbekend bandje. Een broer en zus, en een handvol bevriende muzikanten. De muziek die ze maken: aanstekelijke popliedjes. Dat waren wij dus, zegt Trijntje over de begintijd van Total Touch. 'Daar heb ik de basis gelegd waar vanuit ik verder kon groeien. Nu 25 jaar later blik ik terug op mijn carrière en ga ik terug naar dat gevoel van vroeger. Deze nieuwe tour staat in het teken van mijn muzikale roots: met een band op het podium, muziekmaken en popliedjes zingen. Ik wil het intiem houden, ik ben dicht bij het publiek, maar het publiek is ook dicht bij mij.’

Op Trijntje haar nieuwe album (dat dit voorjaar nog zal verschijnen) schrijft ze onder meer samen met Alain Clark, Diggy Dex, Vieze Fur van de Jeugd van Tegenwoordig, Glen Faria en Linde Schöne. Daarnaast is het album geproduceerd door Jet Rebell. Een combinatie van oude rotten en jong, nieuw talent. Voor Trijntje was het maken van dit album een bijzonder proces. Ze werkte met muzikanten samen die deels uit een andere generatie komen, maar een belangrijk verwantschap delen: dezelfde muzikale roots en een grote passie voor muziek.

Zie ook

do 19 dec 2019

Kovacs & Metropole Orkest

Een combinatie van internationale allure!

za 29 feb 2020

Waylon

My Heroes have always been Cowboys - Theater Tour

vr 28 feb 2020

Maan

Veelzijdige Nederlandse popzangeres