zondag 20 december 2020

Tribute Party: Why Don't We

Wordt verplaatst

Verplaatst
14:00
aanvang
17:30
zaal open
17:30
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
zondag 20 december 2020

Tribute Party: Why Don't We

Wordt verplaatst

Verplaatst

Vanwege de coronamaatregelen kan deze tribute party niet doorgaan op de manier zoals het oorspronkelijk bedacht is. Wij werken er, samen met de betrokken partijen, hard aan om zo snel mogelijk duidelijkheid te verschaffen. Als deze tribute party wordt verplaatst naar een nieuwe datum of definitief wordt afgelast, dan worden ticketkopers daar zo snel mogelijk over geïnformeerd via e-mail. Dit kan echter enige tijd duren. Je begrijpt vast dat corona een grote impact heeft op onze organisatie. We vragen je daarom je mail en onze website goed in de gaten te houden, en niet per e-mail of telefoon om meer informatie te vragen. 

Wil je sowieso een ticket kopen voor deze tribute party, voor een nu nog onbekende datum in de toekomst, dan kan dat  hier.

Op zondag 20 december vindt de allereerste Why Don’t We Tribute Party van Nederland plaats in onze Pandora! In oktober was de Amerikaanse boyband nog in Utrecht, maar terwijl het vijftal werkt aan een nieuw album kun je alsnog hun grootste hits horen in onze grote popzaal. Verwacht een dag vol met Why Don’t We songs, videoclips, heel veel mede-Limelights en bovenal gezelligheid. ‘Something Different’, maar bijna net zo leuk als de real deal: Why Don’t We?