Zaal open

Transition Festival 2021 (26 & 27 maart)

Verplaatst naar 25 en 26 maart 2022

Verplaatst

Vanwege de uitbraak van het coronavirus is Transition Festival (meerdere keren) verplaatst. Transition Festival staat nu gepland op 25 en 26 maart 2022. In eerste instantie stond het gepland op 3 & 4 april 2020 en werd het eerder verplaatst naar 26 & 27 maart 2021. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers. Meer informatie over de ticketverkoop volgt snel.

In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus zijn we genoodzaakt Transition festival nogmaals te verplaatsen. Met de start van het vaccinatieprogramma hebben we goede hoop op 25 en 26 maart 2022 weer jazz te laten horen in alle zalen van TivoliVredenburg. De komende maanden gaat het Transition team druk aan de slag om weer een relevant programma samen te stellen dat de huidige ontwikkelingen binnen de jazz laat zien. Reeds gekochte tickets voor de editie van 2020 (die in eerste instantie werd verplaatst naar 2021) blijven geldig voor de editie in 2022. Er is een bericht gestuurd naar de ticketkopers met meer informatie. We hopen dat onze festivalbezoekers het festival en alle betrokken partijen willen steunen en hun ticket nog een jaar willen vasthouden.

De oorspronkelijke data, 26 en 27 maart 2021, hoeven nog niet volledig uit de agenda geschrapt te worden. Het Transition team volgt de politieke ontwikkelingen op de voet en kijkt ondertussen naar de mogelijkheden om op deze data toch een kleinere en verantwoorde variant van het festival te kunnen laten plaatsvinden. Online, voor (een kleiner) publiek, of een combinatie van beide. Want ondanks dat het livecircuit grotendeels stil ligt, liggen de jazzmusici dat niet. De stroom aan interessante releases en nieuwe samenwerkingen blijft ook in deze roerige tijden onverminderd doorgaan. En zowel de musici als het Transition team staan te popelen om die weer aan publiek te laten horen. De komende weken volgt meer informatie over de aangepaste 2021 editie. Mocht er publiek bij deze aangepaste editie kunnen, krijgen bezoekers die hun ticket bewaren voor de 2022 editie de mogelijkheid tot een pre-sale.

We hopen jullie snel weer te zien!