Menu Sluit Agenda Zoeken Winkelwagen
zaterdag 4 juli 2015

Tournée de la Musique

geweest
zaal open
17:00

Tijden zijn onder voorbehoud.

locatie
Extern
zaterdag 4 juli 2015

Tournée de la Musique

geweest

Tijdens de Grand Depart op 3 en 4 juli wordt de binnenstad van Utrecht omgetoverd tot een groots muziekfestival. Samen met EKKO, De Helling, dB’s en RASA creëren we de drie muziekpodia op het Neude, Janskerkhof en Domplein. Aanleiding is natuurlijk de Tour de France, waarvan de start, de Grand Départ, dit jaar in Utrecht plaatsvindt. Op het programma staan beroemde internationale en nationale acts, waaronder, de door The Roots geprezen New Yorkse-band Too Many Zooz en de livesensatie Broken Brass Ensemble.

Het programma

De acts die op het muziekfestival staan, maken een tournée van podium naar podium: zo speelt de bekende rhythm & blues-band Sven Hammond eerst op de Neude en later op de avond op Domplein. Een andere optredende artiest is de populaire Janne Schra die samen met het fameuze Robin Nolan Trio optreedt. DeWolff brengt vervolgens een dosis energieke psychedelische bluesrock. En met het Broken Brass Ensemble en de New Yorkse-sensatie Too Many Zooz krijgt het hart van het Tour-feest nog een extra adrenalinekick.

Verder op het programma staan My Baby (blues), AlascA (indiefolk), Joris Linssen & Caramba (Nederlandse mexicana), BRUUT! (jazz), TenTemPiés (reggae/ska), Zitakula (afrobeat), The Phantom Four (surfrock) en The Gospel Sessions (gospel). Na de liveoptredens zullen dj’s Les Francophones, DAB en Brutus het feest op alle drie de podia voortzetten. De comedians van Het Comedyhuis zullen het programma presenteren.

Line-up vrijdag:

Broken Brass Ensemble, Sven Hammond, My Baby, AlascA, Joris Linssen & Caramba, Bruut!

Line-up zaterdag:

Danny Vera, Janne Schra & Robin Nolan Trio, DeWolff, Zitakula, The Phantom Four, Too Many Zooz, TenTemPiés, The Gospel Sessions.

 

Zie ook

za 6 jul 2019

Park 6 By Night

Gratis entree – dans en vier je weekend in ons zomers indoorpark

zo 19 apr 2020

Sweet Caroline

Tribute to Neil Diamond

do 20 feb 2020

Frans Bauer

Heb je even voor Frans