zaterdag 4 juli 2015

Tournée de la Musique

geweest
17:00
zaal open

Tijden zijn onder voorbehoud.

zaterdag 4 juli 2015

Tournée de la Musique

geweest

Tijdens de Grand Depart op 3 en 4 juli wordt de binnenstad van Utrecht omgetoverd tot een groots muziekfestival. Samen met EKKO, De Helling, dB’s en RASA creëren we de drie muziekpodia op het Neude, Janskerkhof en Domplein. Aanleiding is natuurlijk de Tour de France, waarvan de start, de Grand Départ, dit jaar in Utrecht plaatsvindt. Op het programma staan beroemde internationale en nationale acts, waaronder, de door The Roots geprezen New Yorkse-band Too Many Zooz en de livesensatie Broken Brass Ensemble.

Het programma

De acts die op het muziekfestival staan, maken een tournée van podium naar podium: zo speelt de bekende rhythm & blues-band Sven Hammond eerst op de Neude en later op de avond op Domplein. Een andere optredende artiest is de populaire Janne Schra die samen met het fameuze Robin Nolan Trio optreedt. DeWolff brengt vervolgens een dosis energieke psychedelische bluesrock. En met het Broken Brass Ensemble en de New Yorkse-sensatie Too Many Zooz krijgt het hart van het Tour-feest nog een extra adrenalinekick.

Verder op het programma staan My Baby (blues), AlascA (indiefolk), Joris Linssen & Caramba (Nederlandse mexicana), BRUUT! (jazz), TenTemPiés (reggae/ska), Zitakula (afrobeat), The Phantom Four (surfrock) en The Gospel Sessions (gospel). Na de liveoptredens zullen dj’s Les Francophones, DAB en Brutus het feest op alle drie de podia voortzetten. De comedians van Het Comedyhuis zullen het programma presenteren.

Line-up vrijdag:

Broken Brass Ensemble, Sven Hammond, My Baby, AlascA, Joris Linssen & Caramba, Bruut!

Line-up zaterdag:

Danny Vera, Janne Schra & Robin Nolan Trio, DeWolff, Zitakula, The Phantom Four, Too Many Zooz, TenTemPiés, The Gospel Sessions.