maandag 7 februari 2022

Toon! De mooiste liedjes van Toon Hermans

Concert gaat door | Door Metropole Orkest met Remko Vrijdag, Lissa Meyvis en Tommie Christiaan

19:00
zaal open
20:15
aanvang
21:30
verwachte eindtijd

Tijden zijn onder voorbehoud.

uitvoerenden

Metropole Orkest
Onder leiding van Maurice Luttikhuis
Met Remko Vrijdag, Lissa Meyvis en Tommie Christiaan

locatie
maandag 7 februari 2022

Toon! De mooiste liedjes van Toon Hermans

Concert gaat door | Door Metropole Orkest met Remko Vrijdag, Lissa Meyvis en Tommie Christiaan

Er zijn bij dit concert alleen zitplaatsen. Dit concert gaat door onder de huidige coronamaatregelen. Hiervoor zijn de nodige aanpassingen getroffen. Voor meer informatie kun je hier terecht. 

Toon Hermans excelleerde in ‘van niets iets’ maken. Hij introduceerde de one-man-show in Nederland. Met zijn weergaloze timing en de charismatische manier waarop hij het positieve levensgevoel opriep, is hij nog altijd ongeëvenaard. Dit jaar is het twintig jaar geleden dat Hermans overleed. Met Remko Vrijdag, Lissa Meyvis en Tommie Christiaan brengt het Metropole Orkest zijn mooiste en ontroerendste liedjes. Van 24 Rozen, tot Lente me en Als de liefde niet bestond: ze komen allemaal voorbij.

Coronatoegangsbewijs en ID 
Om dit programma te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs nodig, in de vorm van een QR-code. Dit geldt voor alle bezoekers van 13 jaar en ouder. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Informatie hierover vind je op deze pagina. 

Dit concert is vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verplaatst van dinsdag 15 december 2020 naar de bovenstaande datum. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een e-mail met meer informatie gestuurd naar de ticketkopers.