menu zoeken
Naar agenda
dinsdag 28 augustus 2018

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden.

Tim Knol & Kim Janssen

Openluchtconcert in Slottuin Zeist i.s.m. De Peppel

21,25

prijzen zijn inclusief servicekosten

aanvang
19:15
zaal open
18:30
singer-songwritersSlottuin zeist

De Peppel, TivoliVredenburg en Slot Zeist organiseren een aantal openluchtconcerten deze zomer. Eind augustus staan Spinvis, Blaudzun en Tim Knol & Kim Janssen in de prachtige tuin van Slot Zeist. Op deze unieke locatie met zittribune in de tuin met uitzicht op Slot Zeist belooft het een bijzondere avond te worden.

Let op: tickets aan de deur zijn alleen met contant geld te koop.

De carrière van Tim Knol is pas een jaar of zeven bezig, maar de jonge singer-songwriter met de oude ziel heeft nu al meer memorabele momenten meegemaakt dan andere artiesten in een heel leven. Drie albums in drie jaar, optredens op Pinkop en Lowlands en vele ontmoetingen met zijn muzikale helden, het kon niet op. Toch besloot hij het na zijn derde plaat Soldier On (2013) wat rustiger aan te doen, en in diezelfde sfeer nam hij ook zijn gloednieuwe album Cut The Wire (2018) op: gewoon in zijn eigen thuisstudiootje met zijn muzikale vrienden. Het resultaat is een ontspannen liedjesplaat pur sang!

De verstilde, subtiel gearrangeerde songs met poëtische teksten van de Utrechtse singer-songwriter Kim Janssen brachten hem al in concertzalen over de halve aardbol, want Nederland is eigenlijk altijd te klein geweest voor deze wereldburger. Na zijn tweede album Ancient Crime (2012) en de ep The Lonely Mountains (2013) verscheen vorig jaar het album Cousins dat o.a. werd genomineerd voor een 3voor12 award.

Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar. Er is vrije plaatskeuze. Meer informatie over de locatie lees je hier.

Wellicht vind je ook interessant

zo 23 sep 2018

Allman Brown

Britse folk singer-songwriter

za 13 okt 2018

a balladeer (solo)

Nederlandse singer-songwriter

do 4 okt 2018

Yung internet

De Aanhouder Wint tour

di 25 sep 2018

Winterfylleth (acoustic)

Akoestische show

za 6 apr 2019

Transition Early Bird 2019

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Klik op onderstaande button om hiermee akkoord te gaan.

Akkoord